Sandra i Denis najbolji učenici SŠ Prelog

Na maturalnoj večeri učenika SŠ Prelog održanoj 23. svibnja 2014. u restoranu Kristal u Čakovcu odabrani su najbolji učenici četverogodišnjeg i trogodišnjeg programa.

Na kraju još jedne životne stranice našlo više od 120 maturanata Srednje škole Prelog, generacija 2013./2014. Svoje osnovnoškolske klupe zamijenili su onim srednjoškolskim prije tri, odnosno četiri godine i u njima su proveli najljepše dane svojeg srednjoškolskog obrazovanja, dane koji nekad bili uspješni, a nekad malo manje uspješni. Ipak, stigli su do kraja. I sada u svečanim haljinama i odjelima slave završetak jedne i otvaranje druge, njima još uvijek nepoznate, životne stranice.

    

Na maturalnoj su večeri, koja se događa se samo jedanput u životu, maturanti i maturantice zabljesnuli su i zadivili sve prisutne profesore i roditelje. U noći punoj emocija, ponosa, smijeha i zabave zaboravljeni su svi ispiti, neprospavane noći i beskrajne obaveze.

Stali su ispred svih nas i zajedničkim snagama ponosno otpjevali pjesmu Jalta, Jalta, praćeni dvjema sjajnim gitaristicama Barbarom Zadravec i Anamarijom Kramar. Barbara i Anamarija neumorne su glazbenice bez kojih nije mogla biti održana niti jedna svečanost u SŠ Prelog, pa tako ni ova maturalna večer.

Program je započeo uvodnom riječi ravnatelja SŠ Prelog Tomislava Gregura koji je pozdravio sve prisutne te je zaželio maturantima puno uspjeha i sreće u novim životnim izazovima. A tada je na red došlo nagrađivanje svih sudionika državnih i županijskih natjecanja te proglašenje najboljih učenika četverogodišnjeg i trogodišnjeg smjera.

Ove godine titulu najbolje učenice četverogodišnjeg programa s ponosom nosi viceprvakinja državnog natjecanja u poznavanju hrvatskoga jezika i županijska prvakinja natjecanja iz geografije Sandra Ružman, 4. G2.


Najbolji učenik trogodišnjeg programa
je Denis Kraljić, učenik 3. KU razreda koji od prvog razreda sudjeluje na svim većim državnim manifestacijama i smotrama za učenike ugostiteljskih smjerova te na njima postiže vrhunske rezultate.


Najbolja je učenica pomoćnog programa Tea Šafarić
, učenica koja je sva tri razreda završila odličnim uspjehom.

Nakon službenog dijela programa maturanti su najprije zaplesali sa svojim roditeljima, a onda i sa svojim profesorima. Također, bilo je organizirano i plesno natjecanje, a najbolje su se pripremili učenici 4.G2 razreda Ivan Židov i Valentina Pongrac koji su u žestokoj konkurenciji uspjeli izboriti prvo mjesto i titulu najboljih plesača SŠ Prelog.

Zabava se je nastavila do ranih jutarnjih sati, ali sigurni smo da je njima prošla u trenu te bi ju ponovili još nebrojeno mnogo puta. Zahvaljujemo svima koji su omogućili da ova večer bude posebna i uspješna, a najviše ovogodišnjim maturantima koji su je učinilinezaboravnom. Želimo im puno sreće uspjeha u daljnjem životu te da im, kako su i sami na početku otpjevali: Cijeli ovaj svijet sja u suncu. (Marija Oto Sačer)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije