Likovni performans učenika Graditeljske škole i BAT-a

Prema programu obilježavanja Dana  grada Čakovca, 29. svibnja od 10 do 18 sati na Trgu Republike učenici Graditeljske škole i njihovi mentori predstavit će se građanima likovnim performansom.

Na licu mjesta slikat će prepoznatljive arhitektonske detalje grada, njegove elemente vizualnog identiteta. U performansu sudjeluju polaznici programa –  dizajneri unutrašnje arhitekture i soboslikari, pod mentorstvom predavača, akademskog slikara Krešimira Hlebeca.

Ideju o predstavljanju škole, ovim povodom, te uoči  Dana otvorenih vrata Škole koji će se održati 30. i 31. svibnja te upisa učenika za graditeljska zanimanja, realiziraju, uz svesrdnu podršku čakovečkog prodajnog centra BAT, koji im je, uz partnere, osigurao materijal za realizaciju  projekta. U suradnji s BAT-om i partnerima, učenici škole će građanima, uz svoje kreacije, prezentirati i prednosti suvremenih, inovativnih, energetski učinkovitih i ekološki prihvatljivih građevinskih materijala.

Iz škole ističu da su BAT i partneri školi već donirali dobrodošle količine materijala, neophodne za  odvijanje praktične nastave. Dogovorene su i prezentacije kojima bi se učenicima približile novine u proizvodnji građevinskih materijala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije