Volonterski ured poziva učenike srednjih škola na besplatne instrukcije

Početkom školske godine, volonterski ured Međimurja nastavlja s dobrom praksom pružanja svojih prostorija vrijednim volonterima. Na inicijativu volontera, osmislili smo program besplatnih instrukcija za učenike srednjih škola, koji su željni dodatnih znanja s područja matematike i kemije. Putem primjera praktičnosti znanja iz prirodnih disciplina želimo doprijeti do mladih ljudi i olakšati im shvaćanje apstraktnih nauka, te da uvide da je znanost svugdje oko nas. Želja nam je pomoći učenicima da se bolje pripreme za državnu maturu te da nauče stvari koje se zbog nedostatka vremena ne stignu naučiti redovnom nastavom uz zabavnije i zanimljive teme.

Instrukcije će pružati volonter Matija Lisjak, dipl.ing., svakog tjedna u dvorani udruge Autonomni centar – ACT na adresi dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog hrasta, prvi kat). Vrijeme održavanja instrukcija će biti jedan dan u tjednu od 11:30 do 13 sati i od 13:30 do 15 sati, a učenici će sami moći odabrati koji termin im odgovara.

Prijave na instrukcije traju do 24. rujna 2013. do 12 sati, a o danu održavanja instrukcija javit ćemo naknadno svakom prijavljenom učeniku. Prijave su moguće putem e-maila na vum@actnow.hr ili putem telefona na  040 390 047. Prilikom prijave molimo učenike da napišu  ime i prezime, u koju školu idu i u koji razred.  Za dodatne informacije, pratite nas na Facebooku stranici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije