“Želimo da se u ambulanti Mursko Središće ponovno vadi krv”

Na osmoj sjednici Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće donijeta je odluka da se iz gradskog proračuna izdvoji 6 tisuća kuna na ime sponzorstva Radioklubu Međimurje za sudjelovanje na 19. Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Od planova za naredno razdoblje članovi kolegija predvođeni gradonačelnikom Draženom Srpakom između ostalog dogovorili su da se ispita mogućnost postavljanja automata za prodaju svijeća na groblju, da se pripreme suglasnosti mještana Peklenice za izvođenje radova zacjevljenja kanala za oborinsku odvodnju na Trgu pekleničkih rudara u Peklenici, da se održi sastanak s mještanima Čakovečke ulice u Peklenici zbog izmicanja ograda i stupova te otkupa zemljišta te ubrzavanja radova izgradnje pješačko-biciklističke staze i pripreme potrebne dokumentacije za isto, kao i ubrzavanje dobivanja lokacijske dozvole za izgradnju pješačko-biciklističke staze u Križovcu.

Grad Mursko Središće međimurskom županu Matiji Posavcu uputit će službenu zamolbu za otvaranje upravnog odjela policije u Murskom Središću, područnog odjela HZZO-a i dodjele zemljišta za preseljenje antenskog stupa HT-a iz centra Murskog Središća. Zamolbu će uputiti i Domu zdravlja putem koje će tražiti da se u ambulanti Mursko Središće ponovo građanima omogući obavljanje vađenja krvi i osnovne laboratorijske pretrage krvi. Čelništvo Grada će zatržiti održavanje zajedničkog sastanka radi rješavanje navedene problematike.

Mještane obavještavaju da blagajna Gradske uprave prima uplate svaki radni dan, a stranke se primaju svaki radni dan do dva sata prije kraja radnog vremena, osim u ponedjeljak kada se stranke primaju i blagajna radi sve do 17 sati.

Na sjednici je rečeno da su građani obavezni kositi i uništavati ambroziju na parcelama u svom privatnom vlasništvu te odlučeno da se usluga košnje trave građanima od strane Grada naplaćuje 100 kuna po satu, a u cijenu je uključen rad komunalnog radnika, kosilica i benzin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije