Prezentacija Ford, Fiat, Alfa Romeo vozila 20. travnja na Trgu Republike Čakovec

Prezentacija Ford, Fiat, Alfa Romeo vozila 20. travnja na Trgu Republike Čakovec

S veseljem Vas pozivamo da nam se ove subote, 20. travnja 2013. pridružite na izlaganju Ford, Fiat, Alfa Romeo vozila na Trgu Republike u Čakovcu, u vremenu od 8 do 12 sati.

Ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, te ovlašteni serviser Volkswagen vozila AMC Međimurje.d.o.o. od prošle godine ima u ponudi i još dvije marke Fiat i Alfa Romeo.

U AMC-u možete kupiti nova Fiat vozila: Fiat 500, Pandu, Punto, Bravo, Freemont, kao i vozila iz programa Fiat Professional: Fiat VAN, Doblo i Ducato, također su vam u ponudi i atraktivni sportski modeli Alfa Romeo Mito i Giulietta.

Auto moto centar Međimurje je smješten u Športskoj ulici 8 u Čakovcu ovlašteni je trgovac i serviser za Ford vozila, te je ovlašteni serviser Volkswagen osobnih i gospodarskih vozila. Centar djeluje od 1994. godine, a danas ćete tu pronaći i najsuvremeniju autolakirnicu i limarsku radionu, te praonicu vozila, a nude i usluge punjenja autoklime, čišćenja diza, montiranja, izmjene i balansiranja guma, ispitivanja kočnica i amortizera, eko-testa, ugradnje autoplina (s trogodišnjim jamstvom) itd.

AMC-ov adut je i veliki lager rezervnih dijelova, uz mogućnost dostave 24 sata dnevno. Krajem 2012. odlučili su proširiti ponudu na još dvije marke vozila, Fiat i Alfa Romeo, čiji su ovlašteni distributer i serviser.


Stoga ne propustite priliku i družite se na prezetnaciji Ford, Fiat, Alfa Romeo vozilima ove subote od 8 do 12 sati na Trgu Republike.

Radujemo se Vašem dolasku!

AMC Međimurje d.o.o.
Športska 8
40 000 Čakovec

Email prodaja: prodaja@amc-medjimurje.hr

Email servis: servis@amc-medjimurje.hr

Web adresa:
www.amc-medjimurje.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije