AMC predstavio modele iz nove linije marke Ford, Fiat i Alfa Romeo

>> AMC predstavio postojeću, ali i modele iz nove linije marke Ford, Fiat i Alfa Ro

Auto moto centar Međimurje, ovlašteni trgovac i serviser za Ford vozila, te ovlašteni serviser Volkswagen osobnih i gospodarskih vozila, na čakovečkom Trgu Republike održao je još jednu zanimljivu prezentaciju vozila marke Ford, Fiat i Alfa Romeo.Tako su mnogobrojni posjetitelji tijekom sunčanog subotnjeg prijepodneva imali vidjeti aktualnu liniju, ali i neke nove modele osobnih automobila, kao i AMC-ov kompletni gospodarski program Ford i Fiat vozila.

Od novih modela tu su se našli Mondeo, redizajnirani Novi Focus koji ima potpuno novu stiliziranu vanjštinu koja mu daje mnogo snažniju pojavu na cesti. Povrh toga, unutrašnjost je također poboljšana tako da je izgled sasvim jedinstven, a užitak u vožnji povećan. Ovaj model nove generacije također uključuje širok raspon izvanrednih novih tehnologija. Među prvima u Hrvatskoj Čakovčani su imali priliku vidjeti i novi crossover 500X. Riječ je o automobilu koji nadopunjuje svoju razmjerno “malu sestru”, Fiat 500 , nudeći više prostora, ali i nove tehnologije i sigurnost.

Potpune informacije za postojeće, kao i nove modele vozila marke Ford, Fiat i Alfa Romeo možete naravno dobiti i modele razgledati svakodnevno u prodajnom salonu AMC-a, na adresi Športska 8 u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije