Posjetite smotru istraživačkih radova učenika Međimurja

Posjetite smotru istraživačkih radova učenika Međimurja

U dvorani Osnovne škole Prelog u subotu 16.ožujka 2013. održat će se prva Smotra istraživačkih radova učenika Međimurja. Smotra je otvorena za građanstvo, a posebno se vesele dolasku učenika zainteresiranih upoznati se s konceptom istraživačkih radova. Ulaz je besplatan!

Na smotri će gotovo 50 učenika, podijeljenih u tri dobne skupine (7. i 8. razred osnovne, 1. i 2. srednje i 3. i 4. srednje škole) prezentirati svoja 23 istraživačka rada. Osim što je radove recenziralo oko 20 znanstvenika iz čitave Hrvatske, na samoj smotri izlaganja će slušati, te odabrati najbolje prezentiran rad, i povjerenstvo u kojem je šest istaknutih stručnjaka.

A, uz to, jednu nagradu dodjeljuju i posjetitelji smotre. Domaćini smotre su Srednja škola Prelog i Osnovna škola Prelog. Organizatori su MIT cluster, Međimurska županija, Razvojna agencija REDEA i Institut sinergije znanosti i društva.

Financijski su smotru podržali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Međimurska županija i Grad Prelog, a organizacijski pomaže i Srednja škola Prelog. Više o smotri saznajte klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije