VIDEO U BiH gledali Masterchef finale s drugim pobjednikom!

ČLANAK OSVJEŽEN U UTORAK, 25.12. U 23:50

Nikola Lesar pobjednik je Masterchefa, ali očito, samo u Hrvatskoj. Naime, u susjednoj Bosni i Hercegovini koja je također prikazivala ovaj kulinarski reality show na Federalnoj televiziji pobijedio je Marko Palfi!

>>> Objašnjenje Nove TV pogledajte niže

Superfinale je u Hrvatskoj emitirano u 20 sati, dok je u BiH počelo dva sata kasnije. Kako je kod nas tada već bilo poznato da je Nikola Lesar pobijedio, gledatelji u BiH šokirali su se gledavši emisiju koja je kod njih prikazana.

Na YouTubeu postoji i snimka završnice emisije koja je emitirana na Novoj TV i FTV-u i jasno se vidi kako su postojale dvije verzije superfinala.

Nezadovoljni gledatelji odmah su reagirali i na službenoj Facebook stranici Masterchefa, no objašnjenje još nisu dobili.

Objašnjenje Nove TV za dva pobjednika Masterchefa!

– Obje verzije završnice superfinala snimljene su još u travnju. Uobičajena je televizijska praksa, u produkciji sličnih emisija, da se snimaju dvije verzije završnice superfinala kako bi se sačuvala tajnost podataka o pobjedniku.

Bodovanje, te odluku stručnog žirija je zabilježio i ovjerio javni biljžnik. Nikola Lesar je pobjednik druge sezone Masterchefa! – priopćila je glasnogovornica Nove TV Sanja Čengić pojašnjavajući kako je došlo do toga da je na Novoj TV prikazana finalna emisija Masterchefa u kojoj je pobijedio Nikola Lesar, dok je u BiH na FTV-u pobjednik bio Marko Palfi.

– Emisija koja je greškom emitirana u BiH nije dostavljena FTV-u kao finalna, no ona je na našem serveru, kao i sve ranije emisije Masterchefa, upravo zbog očuvanja tajnosti identiteta pobjednika, bila do dana emitiranja. Zašto je sa servera skinuta i emitirana kriva emisija, još uvijek istražujemo. Federalna televizija već će danas u 15.25 sati emitirati finalnu emisiju Masterchefa – objašnjava Nova TV.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije