Donja Dubrava iduće godine domaćin Zabavne škole nogometa

Donja Dubrava iduće godine domaćin Zabavne škole nogometa

U Donjem Vidovcu je upriličena podjela diploma trenerima iz Zabavne škole nogometa koja je ljetos održana u tom mjestu. Podijelili su ih lider škole Franjo Farkaš i općinski načelnik Josip Grivec. Tom prilikom je dogovoreno da će iduće godine domaćin škole biti Općina Donja Dubrava predvođena načelnikom Marijanom Varga. 

Zahvaljujući svima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu s klincima, Grivec je rekao: – Prije svega hvala trenerima i njihovim asistentima, jer oni su bili stalno s djecom i brinuli o njima, hvala lideru trenera Ivanu Vidoviću, lideru škole Franji Farkašu, osoblju nogometnog kluba Vidovčan i predsjedniku Blažu Jakupaku. Svi ste doprinijeli uspješnosti škole i zadovoljstvu djece, poručio je.

Prihvativši  domaćinstvo Marijan Varga je čestitao i zahvalio svima na doprinosu ovogodišnjoj organizaciji. -Zahvaljujući izvrsnoj suradnji općina sudionika ove škole Donjeg Vidovca, Goričana, Legrada i Donje Dubrave na ovom, ali i drugim područjima ova vrijedna manifestacija ide dalje te će Donja Dubrava također biti izvrstan domaćin, rekao je Varga.

Franjo Farkaš je također zahvalio svima posebno domaćinima i potpori načelnika ovih četiri općina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije