Premija za Vaš rabljeni automobil u Mazdi postaje tradicija!

Mazda 2 već za 89.990 kuna uz premiju za Vaš rabljeni od 7.500 kuna!

• Do 31. kolovoza 2012. možete iskoristiti posebne pogodnosti pri kupovini Mazda vozila. Kupujete li novu Mazdu2, iskoristite Mazdinu akcijsku pogodnost tijekom koje Mazdu2 1.3i CE Pro s klimom možete nabaviti već za 89.990 kuna uz premiju za Vaš rabljeni od 7.500 kuna.

• Mazda2 najbolji je primjer koje sve prednosti donosi laka gradnja. Od prethodnog modela iz 2003. lakša je za čitavih 100 kilograma, čime je ujedno i jedan od najlakših automobila u svojoj kategoriji. Mala masa donosi izvrsnu okretnost, upravljivost i odlične performanse, pa ćete uživati u svakom trenutku provedenom u Vašoj Mazdi2, a osmjeh na lice mamit će Vam niska potrošnja od samo 5,0 l/100 km, koliko u kombiniranom ciklusu vožnje troše modeli s motorom 1.3i.

• Opuštajuće je i saznanje da sjedite u jednom najsigurnijih automobila u klasi, koji je na EuroNCAP testu skupio maksimalnih pet zvjezdica. Užitku tu nije kraj, jer Mazda2 već od najnižeg paketa opreme CE Plus serijski nudi sustave ABS/EBD, prednje, bočne i prozorske zračne jastuke, klima-uređaj, CD-radio s komandama na upravljaču, putno računalo, električne podizače prednjih stakala, središnje daljinsko zaključavanje, električno namjestive, grijane i preklopive vanjske retrovizore…Dovoljno? Ah da, tu je još i jamstvo od 5 godina ili 150.000 km te MES usluga za sve koji redovno održavaju svoj automobil u ovlaštenoj mreži.

• Želite još više? Nema problema, nedavno obnovljena Mazda2 nudi se u još tri bogatija paketa, a ono što ćete pronaći u najbogatijem GTA, zadovoljit će i najprobirljivije: automatski klima-uređaj, senzori za svjetlo i kišu, tempomat, grijana sjedala, kožni upravljač i ručica mjenajča, atraktivni 16-colni aluminijski naplaci, stražnji spoiler, prošireni pragovi… Za dodatnu porciju užitka pobrinut će se živahni 1,5-litreni benzinski motor sa 75 kW (102 KS).

• Također, u ponudi je i Mazda2 s automatskim mjenjačem, idealna za gradske gužve, koju također pokreće 1,5-litreni benzinac.

Pozivamo Vas stoga da dođete, pogledate i isprobate automobil koji Vam se sviđa i iskoristite ove pogodnosti kod Vašeg Mazda partnera. Naši prodajni savjetnici sa zadovoljstvom će Vam pomoći u odabiru Vaše idealne Mazde.

Udobna Mazda6 već od 162.590 kuna uz premiju od 7.500 kuna za Vaš rabljeni automobil!

• Do 31. kolovoza 2012. možete posebnu premiju za Vaš rabljeni automobil. Kupujete li novu Mazdu6, procijenjenu vrijednost Vašeg rabljenog vozila uvećat ćemo za 7.500 kuna!

• Sada Vam je Mazda6 dostupnija nego ikad prije, jer na sve modele pored premije za Vaš rabljeni automobil, nudimo financijsku pogodnost u visini 15.000* kuna, pa tako već za 162.590 kuna možete postati vlasnikom Mazde6 1.8i CE.

• Za posebne vožače pripremili smo i posebne modele. Jedinstvene Mazde6 MIRAI dolaze po iznimno atraktivnoj cijeni uz obilje serijske opreme.

• Tu su još i Mazde6 iz naše posebne ponude koje uz premiju za Vaš rabljeni automobil nude još izdašniju finacijsku pogodnost od čak 22.000 kuna i metalik boju gratis

• Sve Mazde6 sada serijski dolaze s jamstvom u trajanju 5 godina ili 150.000 km, ovisno o tome koji se uvjet prije ispuni. Time nova Mazda6 nudi jedan od najopsežnijih jamstvenih paketa na tržištu.

• Također, svi oni koji svoju Mazdu održavaju u ovlaštenoj servisnoj mreži mogu 10 godina besplatno računati na uslugu MES (Mazda Europe Service), koja im jamči mobilnost bilo gdje u Europi.

Pozivamo Vas stoga da dođete, pogledate i isprobate automobil koji Vam se sviđa i iskoristite ove pogodnosti kod Vašeg Mazda partnera. Naši prodajni savjetnici sa zadovoljstvom će Vam pomoći u odabiru Vaše idealne Mazde.
*finacijska pogodnost na MIRAI modele iznosi 20.700 kuna

Navedene pogodnosti vrijede do 31. kolovoza 2012.!

Mazda CX-5 – kompaktni SUV sa SKYACTIV TEHNOLOGIJOM

Kao prvi serijski model koji u potpunosti koristi našu SKYACTIV TEHNOLOGIJU nove generacije i dizajnersku temu ‘KODO – Duša pokreta’, Mazda CX-5 utjelovljuje istinski osjećaj užitka vožnje koji je tako karakterističan za Mazdina vozila.

Ovaj kompaktni SUV predstavlja uzbuđenje koje smo osjetili kao djeca kada smo doživjeli snagu gibanja. Naglasak smo stavili na dizajn, jednostavnost uporabe i komfor – bez kompromisa sa sigurnosti i potrošnjom goriva. Ovaj je kompaktni SUV tako je kvalitetan i univerzalan da će trajno usrećiti svoje vlasnike, bez obzira na promjene interesa, dob i stil života.

Oble linije prednje maske s dinamičnim “Mazdinim krilima” i sportskom rešetkom odražavaju temu dizajna ‘KODO – Duša pokreta, izražavajući moć, stabilnost i snagu koja leži u srcu Mazde CX-5. Dizajn kompaktnog SUV-a inspiriran je profinjenim kretanjem geparda, što stvara živi izgled koji prenosi energiju i agilnost.

Nagnut je prema naprijed, spreman na skok, s aerodinamičnim oblikom tijela i snažnim stražnjim dijelom. Kombinirajući stil s funkcijom, ova nagnutost prema naprijed doprinosi izvanrednom vidnom polju vozača.

Atletski oblikovan stražnji dio karoserije podsjeća na muskulaturu gepardovih stražnjih bedara, prenoseći osjećaj predivne čvrstine. Krovna antena u obliku peraje morskog psa odražava kvalitetu izrade i dolazi kao serijska oprema za svaku Mazdu CX-5.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije