FOTO: Start d.o.o. predstavio novu Mazdu 2 u Čakovcu

>> Start d.o.o. predstavio novu Mazdu 2

U čakovečkom salonu Mazda automobila Start d.o.o. održan je event pod nazivom “Red Soul Night” gdje je predstavljena nova Mazda 2, a na kojem su prisustvovali zaljubljenici u Mazdina vozila i svi oni koji to žele postati.

To je novi Mazdin sportski subkompaktni automobil koji pruža izvrsnu zabavu.

Uz fenomenalni laser show i plesače govor je održala direktorica Mazde za Hrvatsku MMCR Renata Jagetić.

Potpuno nova Mazda 2 dokazuje da najbolje stvari ponekad dolaze u malim pakiranjima. Ona pršti od energije, osobnosti i živosti, njezin dizajn “KODO – duša pokreta” daje joj izražajan stav koji mami poglede.

Odzivna je i zabavna za vožnju, bez obzira vozite li gradom ili autocestom.

Ovaj sportski subkompaktni automobil pruža idealnu kombinaciju niske potrošnje goriva i performansi, kao i visoke razine tehnologije i naprednih mogućnosti povezivanja u automobilu.

Tehničke karakteristike nove Mazde 2:
Maksimalna brzina: 200km/h*
Ubrzanje: 100 km/h za 8,7 sekundi*
Potrošnja goriva: 3,4l/100 km**
Emisije CO2: 89g/km**

*Vrijednosti se odnose na model G115 Revolution Top.
**Vrijednosti se odnose na modele s dizelskim motorom CD105. (Raspoloživo od lipnja 2015.)

Dizajn KODO – duša pokreta
Tek jedan pogled na potpuno novu Mazdu 2 dovoljan je da bi se uvidjelo da se ne radi o običnom automobilu. Upečatljiv stil i zadivljujući izgled inspirirani su našim nagrađivanim dizajnom KODO – duša pokreta.

Aerodinamične i napete linije njene karoserije ukazuju na njenu unutarnju snagu i spregnutu energiju koja jedva čeka da se oslobodi. Prepuna osobnosti i žara za životom, potpuno nova Mazda2 zasigurno će mamiti poglede i osvajati srca.

Skyactiv tehnologija
Ona objedinjuje odzivnu, okretnu i zabavnu dinamiku vožnje bez kompromitiranja potrošnje goriva i sigurnosnih značajki.

Optimizirali smo motore i mjenjače za ovaj kompaktni automobil i razvili lakšu i čvršću karoseriju i podvozje. Tako s potpuno novom Mazdom 2 možete uživati u iznimnoj kvaliteti vožnje, uglađenoj odzivnosti i najvišoj razini sigurnosti.

Sve informacije o novoj Mazdi 2, a i ostalim Mazdinim modelima možete dobiti u salonu automobila Start d.o.o, koji se nalazi u Čakovcu na adresi Zelena 1, ili putem telefona +385 40 312 101 i +385 98 410 076, a ponudu vozila možete pogledati i na web adresama www.mazda-start.hr i www.start.mazda.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije