Nakon utrke u Voćinu, Delimar treći u ukupnom poretku

Nakon utrke u Voćinu, Delimar treći u ukupnom poretku

Miris oktana, benzina, spaljenih guma, jurnjava i drift, sve je to bio samo djelić dekora koji se mogao vidjeti i osjetiti u središtu Voćina. Naime, i ove je godine u Voćinu, uz odličnu organizaciju Auto kluba Oktan Voćin i DVD-a Voćin, te uz pokroviteljstvo Općine Voćin i brojnih sponzora održan Auto Rally Voćin 2012., a u okviru kojega su zaljubljenici u brzine mogli uživati i u vratolomijama relijaša u službenoj utrci vozača Regije Sjever.

Iako je sunce pržilo, a kazaljka na satu pokazivala da je “dvanaestica”, živa u termometru nije se približavala tridesetici jer je vjetrić s Papuka otjerao vrućinu, ali se zato dolinom razgalio miris odličnog voćinskog čobanca. Voditelj i novinar Nove TV Vanja Margetić, podgrijavao je atmosferu, hvalio, ali i kudio vozače, posebno one koji bi putem pokupili čunjeve, zaradili negativne sekunde i s njima stigli do cilja.

Na utrci prvenstva Sjeverne lige čakovečki mladi automobilisti Vedran Delimar i Ivan Vadla opet su pokazali da su vješti među čunjevima. Utrka se sastojala od četiri ispita spretnosti, te su se vremena svih ispita zbrajala, i na kraju se dobio konačni rezultat. Vedran Delimar do samog kraja trećeg ispita, držao je drugo mjesto generalnog poretka, svega par stotinki ispred konkurenta Hrvoja Čižmeka.

Ipak, na kraju je stao na odličnom trećem mjestu generalnog poretka, iza nedostižnog “starog lava” Antuna Laušina na prvom mjestu i Hrvoja Čižmeka na drugom mjestu. Nešto slabiji rezultat od očekivanog, doveo je Ivana Vadlu na šesto mjesto generalno, te 4. klase na drugo u poretku klubova, a Vedran i Ivan uzeli su i pehar za treće mjesto. Prvo mjesto u konkurenciji juniora pripalo je također Ivanu Vadli iz Čakovca.

Sezona 2012 nakon tri natjecanja odlična je za Vedrana. Bodove je skupio u Slavonskom Brodu, Kumrovcu i Voćinu. Trenutno drži treće mjesto ukupnog poretka od 26 natjecatelja u prvenstvu te drugo mjesto klase 2. Zadnja utrka trebala bi se održati u Dugom Selu.

– Eto ja prezadovoljan, rezultati su odlični, trke su prolazile super, moramo još sad malo stisnuti na kraju sezone, da držimo odlične rezultate! Zahvalio bih se mojim vjernim sponzorima koji me podržavaju u svemu, a posebice roditeljima i navijačima, poručio je Vedran nakon utrke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije