Edo Maajka za kraj Ljeta u gradu Zrinskih

Nedjelja, 15. srpnja
Stari grad Zrinskih – 20:30

Koncert: Edo Maajka

Vratio nam se i Edo!

Legendarni hip hoper je novim albumom Štrajk mozga potvrdio status jednog od najboljiih MC-ja Balkana!

Albumima Slušaj Mater, No Sikiriki, Stigo Ćumur, Balkansko a naše, Spomen ploča… Edo je odavno osvojio naša srca, ali i mnoštvo nagrada i pohvala u medijima. Impresivan je niz bendova i glazbenika s kojima je surađivao: TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Letu Štuke, Bolesna Braća, Nered, Stoka, General Woo, Elemental, El Bahattee…
Njegove pjesme govore o socijalnoj nepravdi, ljubavi, mržnji, ratu, nacionalizmu, grafitima, hip hopu i ljudima uopće – u maniri storytellinga, reprezenta pa i bettlea.

Kritika sa jednog od ovogodišnjih koncerata: “…Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul sinoć su ispustili dušu na pozornici zagrebačkog Aquariusa – bila je to teatralnošću ogoljena promocija novog albuma ‘Štrajk mozga’ i istinski reperski manifest ovog izvrsnog trojca! Užarena atmosfera, ručnici natopljeni znojem u backstageu i ruke publike u zraku najbolje pokazuju žestinu koncerta! Tko nije bio – neka mu bude žao jer – Maajka se vratio!

Dakle, večeras – svi pravac u Stari grad Zrinskih!

www.edomaajka.com

predgrupa: Medo & Fody

Dvojac Medo & Fody kičma je današnje čakovečke hip-hop scene. Večerašnjim će nastupom promovirati novi, drugi po redu album Inquiro i, uz već poznate, premijerno izvesti i nove pjesme. Posebnost novog uratka je u raznolikosti stilova, ponajviše jazz, funk i reggae – koji u fuziji sa klasičnim hip-hopom daju potpuno novu dimenziju.

facebook.com/MedoFody

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Prostoru.

Podroom • 23:00 • after party

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije