Vinski gulaš u centru svijeta na eMedjimurje.hr način

Osmu godinu zaredom Pučko otvoreno učilište “Dragutin Novak” na čelu s ravnateljem mr.sc. Brankom Dijanošićem organiziralo je kulinarsku manifestaciju Novinarski gulaš u centru svijeta – Ludbregu.

Ovogodišnji kotlić održan je u subotu, 14. srpnja na glavnom gradskom trgu, a svoje “strogo” skrivene recepture za pripremu vinskog gulaša prezentiralo je deset ekipa medijskih redakcija. Među njima je bila i ekipa portala eMedjimurje.hr koja je skuhala odličan gulaš čemu ide u prilog veliki interes mještana i velika želja za degustacijom upravo našeg gulaša.

U ekipi su bili Antun Horvat, Željko Pokupec – Šero, Vladimir Košir – Tonka i Alen Fuš. Međimurje je u Ludbregu imalo još dvije ekipe: List Međimurje i Međimurje – sport za sve. Žiri je odlučio da je ovu godinu najbolji gulaš skuhala ekipa Fio showa iz TV Jabuke. Svi ostali bili su drugi.

Nagradu najboljima uručio je zamjenik gradonačelnika Grada Ludbrega Božidar Hajsok. Dodajmo da je vrlo zanimljiv nastup s nekoliko koreografija iz svih krajeva Hrvatske na trgu imao tamošnji KUD Anka Ošpuh.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije