Sportski vikend

Speedway: FIM akademija u Donjem Kraljevcu; 3. HNL: Teška domaćinstva Nedelišća i Čakovca; Međimurske nogometne lige: Osam subotnjih utakmica; Odbojka: Kaštel, Totovec i Nedelišće gostuju.

Pred nama je Uskrsni vikend koji će ponuditi nešto manje sportskih događanja.

U Donjem Kraljevcu do nedjelje traje FIM akademija na kojoj je gost Greg Hanckok. U nedjelju od 14:00 sati vozit će se utrka Zlatnog trofeja FIM-a za mlade. U subotu će se u Petišovcima voziti druga utrka prvenstva Hrvatske, Slovenije i Mađarske za juniore, a u nedjelju je u Ljubljani na rasporedu utrka seniorskog prvenstva Hrvatske i Slovenije.

U 3. HNL Sjever igrat će se susreti 23. kola od 16:00 sati. Čakovec dočekuje Koprivnicu, a Nedelišće Bjelovar. Graničar gostuje u Ždralovima kod Mladosti, Mladost iz Preloga gost je Križevcima, a u derbiju začelja Počet putuje u Orahovici Papuku.

U subotu će se odigrati osam utakmica Međimurskih nogometnih liga. U 1. MNL U Novom Selu rok igrat će Omladinac i Sloga Čakovec. U 2. MNL sastat će se Hajduk Štrukovec – Bratstvo Jurovec, Drava Kuršanec – Plavi Peklenica i Šenkovec – Strahoninec.

U 2. MNL istok Hodošan dočekuje Kraljevčan, a u 3. MNL istok u Gornjem Kraljevcu igrat će Napredak i Trnje. U 3. MNL zapad Hajduk u Brezju ugošćuje Omladinca iz Mačkovca, a Torpdeo je domaćin Paragu.

U 2. odbojkaškoj ligi za žene Kaštelanke u pretposljednjem kolu lige za prvaka gostuju u Velikoj Gorici. Odbojkaši Totovca putuju u Petrinju gdje će igrati od 18:00 sati, a Nedelišće će gostovati kod Toplica od 17:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije