Nikola Pokrivač napadnut nakon utakmice Dinama i Zagreba

Nikola Pokrivač napadnut nakon utakmice Dinama i Zagreba

– Na semaforu je bilo crveno i Ibanez je stao, dok je na  obližnjoj tramvajskoj stanici bila grupa od 50-tak ljudi. Nešto su nam počeli dovikivati, a Lučo je spustio prozor jer ih nismo razumjeli. Na to nam je prišao jedan od njih i nakon kraćeg razgovora nas brutalno počeo vrijeđati. Tada je jedan od njih izletio iz gomile ravno prema nama i udario Luču kroz otvoreni prozor te mu nogom lupio po autu i oštetio retrovizor, prenosi službena web stranica Dinama izjavu našeg Međimurca Nikole Pokrivača, igrača zagrebačkog Dinama koji je bio suvozač argentinskom igraču u Dinamu Luisu Ibanezu.

Sve se to zbilo u subotu na večer nakon kup utakmice Dinama i Zagreba koja je završila rezultatom 1:1. Napad se dogodio na Sveticama, blizu izlaska s maksimirskog stadiona.

Iza toga su se još dvojica zaletjela prema nama i počela lupati po autu, ali tada se, srećom, upalilo zeleno svjetlo pa smo otišli dalje. U svakom slučaju, zaista nije bilo ugodno – ispričao je Nikola.

Udarac koji je dobio Luis Ibanez nije ga kako doznajemo teže ozlijedio, ali je popularni Lučo ostao šokiran događajem, isto kao i naš Nikola Pokrivač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije