Poznata najbolja vatrogasna društva u Međimurju

Poznata najbolja vatrogasna društva u Međimurju

Sveta Marija, Gardinovec, Čakovečki mlinovi i Čakovec najbolji u 2011. godini

Završeno je i kompletirano bodovanje dobrovoljnih vatrogasnih društava u Međimurju od strane VZMŽ. Bodovanje je izvršeno u nekoliko kategorija: ”Središnja” ”Ostala” i ”Gospodarstvo”, te se ove godine dodala i bodovala lista ”Dislokacija”.

Kriteriji na temelju kojih su se vrednovala vatrogasna društva bile su intervencije, broj i stručnost članstva, rezultati na vatrogasnim natjecanjima, preventivna djelatnost te izgradnja vatrogasnih objekata.

Treću godinu zaredom u kategoriji “Središnja društva” najviše bodova je skupio DVD Sveta Marija 3.323, što je čak 350 bodova više od drugoplasiranog DVD-a Mala Subotica. Treće mjesto između 17 društava osvojio je DVD Mursko Središće

U kategoriji “Ostala društva” bilo je svrstano 68 društava, a najviše bodova imao je DVD Gardinovec (2729 boda). Iza njih plasirali su se DVD Nedelišće i DVD Palinovec. U kategoriji “Gospodarstvo ” sudjelovalo je ukupno 5 društava. Najviše bodova pripalo je DVD-u Čakovečki mlinovi (971 bod), a za njim su zaostali DVD MTČ i DVD Čateks.

Novina za 2011. godinu bila je što se ponovno bodovalo za kategoriju “Dislokacija“. Po donesenom pravilniku DVD Čakovec je skupio najviše bodova u toj kategoriji, odnosno najviše članova je najduže boravilo na dislokaciju u Dalmaciji skupivši 558 bodova. Drugoplasirani u ovoj kategoriji je DVD Brezje, dok je treći DVD Mala Subotica.

Priznanja najboljima bit će uručena 20. travnja na skupštini VZMŽ.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije