HDZ: “Mi ne trebamo MMF, a Kukuriku ga priziva”

HDZ: “Mi ne trebamo MMF, a Kukuriku ga priziva”

Predstavljanje liste III izborne jedinice

Hrvatska demokratska zajednica mora dobiti ove izbore kako bi spriječila jugofilstvo da ponovo preuzme državu – izjavio je na predstavljanju liste u Donjem Kraljevcu, Tomislav Karamarko, prvi na HDZ-ovoj listi u III izbornoj jedinici.

Istaknuo je kako mu je posebno drago što je nositelj liste na ovom području gdje se tzv. “Kukuriku” uspoređuje sa tvrđavom jer već dulje obnašaju lokalnu vlast, no, poručio je, ni jedna tvrđava nije vječna, pa tako ni ova HNS-SDP u Međimurju – vrijeme je da je srušimo! – zaključio je, te pozvao okupljene da 4. prosinca daju glas HDZ-u i predsjednici Jadranki Kosor.

Ako je predvodnik gospodarskog programa na ovom području u ime Kukuriku koalicije – Čačić, onda mi je to draži izazov što sam i ja na listi za III izbornu jedinicu, poručio je Domagoj Ivan Milošević. Mi ne trebamo MMF – to je naša Vlada na čelu sa predsjednicom Kosor dokazala, sačuvavši financijsku stabilnost u vrijeme teške svjetske, te europske krize. Opozicija ga priziva, kao što su to učinili i 2000, podsjetio je okupljene.

Imamo puno pravo reći da smo mi ti koji će Hrvatskoj donijeti boljitak, rekao je, te se, među ostalim, osvrnuo na olakšice iz HDZ-ovog programa koje se odnose na zapošljavanje mladih, te uklanjanje prepreka za ulagače.

Prigodnim riječima nazočnima se obratio i predsjednik ŽO HDZ-a Međimurja, Vladimir Ivković, šesti na listi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije