Karamarko i Milošević na tribini u Krištanovcu

Karamarko i Milošević na tribini u Krištanovcu

HDZ jedini zna voditi Hrvatsku

Jedino je Hrvatska demokratska zajednica u najtežim vremenima Hrvatske države u svim momentima bila na razini zadataka i rješavala probleme, a HDZ-ova je Vlada na čelu s premijerkom Kosor, učinila nekoliko povijesnih koraka koje “Kukuriku” koalicija ne bi nikad jer joj Hrvatska jednostavno nije u srcu – istaknuo je na stranačkoj tribini u Krištanovcu, nositelj HDZ-ove liste III izborne jedinice, Tomislav Karamarko.

“Kukuriku” koalicija želi se riješiti i vas branitelja jer ste im teret, ne znaju što bi s vama, kazao je obračajući se toj populaciji. Moramo se “vratiti Franji Tuđmanu” zbog poštovanja prema stranci, državi i građanima, jer ovo što rade pojedini mediji prikazujući ga hrvatskim izdajnikom jest sramota i nakaradnost medijskog prostora, zaključio je T. Karamarko.

Drugi na listi u III izbornoj jedinici, Domagoj Ivan Milošević, rekao je da jedino HDZ može i dalje voditi politiku za dobrobit svih građana, a izborni program daleko je kvalitetniji od onog iz Kukuriku.

Kad pogledate njihov program vidite samo odstupanja na različitim područjima – što je logično jer se radi o različitim ideologijama nekoliko stranaka, kazao je D.I.Milošević.

Treća na listi, Sunčana Glavak, govorila je o izravnim ulaganjima države u Grad Čakovec, no, kako je istaknula, aktualna vlast u Gradu vješto manipulira informacijama o iznosima, da bi ih onda prikazali kao svoj uspjeh, kada podatke treba podastrti javnosti.

Šesti na listi, predsjednik ŽO HDZ-a Međimurja, Vladimir Ivković, poručio je okupljenima da razmisle o pitanju “što to druge parlamentarne stranke, osim HDZ-a i HSS-a, nude Međimurcima?  Prvi i najglasniji – Kukuriku – nude ukidanje Međimurske županije, rekao je, među ostalim, govoreći o želji Kukuriku koalicije da Hrvatsku podijeli na pet regija.

Osvrnuo se i na aktualne investicije Vlade RH u Međimurju. Okupljenima su se još obratili predsjednik GO HDZ-a Čakovca, Vedran Mikulić, te domaćin, Srećko Mrazović iz krištanovečkog ogranka HDZ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije