Jesenski kros Međimurja 2011. održat će se u subotu, 22. listopada

Jesenski kros Međimurja 2011. održat će se u subotu, 22. listopada

Proljetni i jesenski krosevi za učenike osnovnih i srednjih škola Međimurja, održavaju se u čakovečkom parku od 2005. godine, odnosno već sedmu godinu zaredom. Ovogodišnji Jesenski kros Međimurja četrnaesti je takav kros po redu u organizaciji Atletskog kluba «Međimurje», a ove će se godine održati u subotu, 22. listopada s početkom u 11,00 sati. Natjecanje će se kao i do sada održati u Čakovečkom parku, a start i cilj nalaziti će se na već poznatoj lokaciji u “Jezeru” pod zidinama Starog grada.

Na ovoj prelijepoj lokaciji za trčanje, proljetos se odazvalo rekordnih 925 učenika iz svih škola sa područja Međimurja, pa se nadamo da ovako odličan odaziv neće izostati ni ovom prilikom.

Kategorije: Osnovne škole od 1. do 8. razreda, svaki razred zasebno, posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji; srednje škole zajedno trče 1. do 4. razredi, posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji; Utrka građana održati će se na 3000 m, posebno u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prijave: Prijavne listiće zainteresirani učenici mogu podići u svojim školama. Listiće treba popuniti čitko sa svim traženim podacima, donijeti ih na kros i predati na cilju po završetku utrke. Ukoliko netko ne dobije prijavni listić ranije moći će ga podići i popuniti prije samog početka krosa. Građani koji će se htjeti prijaviti za utrku lisitiće moći podići neposredno prije samog starta.

Nagrade: Troje prvoplasiranih nagraditi će se medaljama a prvih šestero majicama glavnog sponzora krosa Međimurske banke Čakovec. Najbolja osnovna škola prema broju odličja osvojiti će pokal.

Napomena: U slučaju vrlo lošeg vremena – kiše, natjecanje će se odgoditi za 29. listopada 2011., a obavijest o tome biti će objavljena na valovima međimurskih radio postaja najkasnije do subote u 9,00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije