ŠALA MALA Stjepanu Lisjaku počasna iskaznica HDZ-a

Prijedlog iz naslova iznijela je na kraju posljednje sjednice OV Donja Dubrava SDP-ova vijećnica Mihaela Martinčić, prof. u svojoj završnoj riječi. Uz riječi zahvale za suradnju i razumijevanje, na kraju vijećničkog mandata, nezavisnog vijećnika Stjepana Lisjaka proglasila je najboljim glasačem HDZ-a, aludirajući na njegovo opredjeljenje kod donošenja svih važnih odluka Vijeća.

On je najčešće bio na strani vladajućih HDZ-HSS-HSLS ili često puta doslovce nezavisni, suzdržan. Ovo potonje je u mnogim slučajevima iznjedrilo ishode nekih općinskih odluka. Revni evidentičari kažu kako je svega jednom glasao protiv vladajućih.

Vijećnicu je ispravio je vijećnik HSS Marinko Lisjak, dr. med. vet. kazavši kako je i njegova stranka bila na strani HDZ-a , dakle radili su u koaliciji.

Općinski načelnik Dražen Miser (HDZ) je na to dodao kako Stjepan Lisjak ipak nije zaslužio njihovu iskaznicu.

Sjednicu je Miser zaključio digresijom kako voli slušati mjuzikl ‘Jalta, Jalta’ koji govori o poraću Drugog svjetskog rata gdje se poziva ljude da stave glave skupa, gdje se spominju zelene livade i polja koje ga podsjećaju na zeleno Dobravo i završava lijepom porukom ‘Dok još pravih ljudi ima’.

– Tako završava i moje obraćanje vama i vidimo se na nekoj od slijedećih sjednica! – poručio je na kraju.

Inače, sve sjednice OV-a Donje Dubrave su tonski snimane pa su i ovu završnicu mogli čuti svi oni koji su otvorili internetske stranice Općine Donja Dubrava. Mi smo je samo interpretirali.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije