Zašto nas lažu profesionalni YouTube treneri?

Znate onu foru ‘U tjedan dana dijete izgubila sam sedam dana’? E pa tak nekak otprilike. Vaga nula, ali raspoloženje sto! Ok, idem ispočetka.

Počnem ja s T25, napravim sve kaj se treba prvo napraviti (treba se izmjeriti, izvagati, poslikati, priprema ko da idem na modnu pistu) i krenem vježbati. Nije mi bilo lako i tih 25 minuta ko da traje milijun minuta. Ne znam za vas, ali kod tog vježbanja postoji jedna stvar koja me nervira. Odnosno postoje dvije.

Laži i obmane

Prva stvar koja me nervira je ova: ako radiš video za ljude koji inače ne vježbaju i pokušavaš ih motivirati da budu super ko i ti onda prestani lagati napaćeni narod! Kad te (da, tebi se obraćam, gospođo savršenog tijela desno od Shauna T-ja) Shaun T pita dal ti je teško nakon 22 minute intenzivnog vježbanja, onda reci da ti je teško! Jer ako ti meni veliš da ti nije teško, ja se osjećam ko zadnje smeće jer je meni teško. Jer je teško!

Daj se barem pravi da ti je teško, ja budem se malo pravila da mi nije teško i nađemo se na pola puta prkosa i ponosa (ima neka takva cajka, jelda?). Uglavnom, strašno me nervira da se oni ni ne oznoje i cijelo vrijeme govore da nije teško, a u stvarnosti nama koji nemamo takva super tijela i koji doma hmiramo je teško. Jer je teško. Jer je to poanta, da bude teško. Pa daj se onda ponašaj ko da ti je barem malo teško, jer se ja inače neću igrati s tobom više i vrati mi moje Barbike.

Druga stvar koja me nervira

Druga stvar koja me nervira je sljedeća: Ako mi veliš još dva ponavljanja, a već sam napravila milijun i mislim si ‘Da sutra umrem, ne bi žalila, jer ja sam ljubaaav života imalaaa’ (da, u teškim trenucima prisjećam se pop karijere Vesne Pisarović) i uložim svaki zadnji atom svoga bića da napravim još ta dva ponavljanja i napravim ih najbolje ikad od svih ponavljanja koje je čovječanstvo vidlo i onda ti meni veliš ‘ajde još tri’, e, onda prestani lagati napaćeni narod!

Jer ako smo se dogovorili dva, onda je dva, da mi veliš pet onda bi ja napravila pet, ovak sam napravila dva i kad mi veliš još tri ja si razmišljam kak je najveća kazna u hrvatskom sudstvu 40 godina i realno, uz dobro vladanje, nakon kaj te odrobijam, još uvijek mogu imati dobar život.

Pomirenje

Dakle, ja kad vježbam pretvorim se u tipičnu baku koja se svađa s televizorom. Nakon kaj smo se prva dva dana svađali, ja sam shvatila da od ekipe s druge strane mogu očekivati samo laži, na to sam pristala i daljnje vježbanje je proteklo super.

Dobra je motivacija da ustajem ujutro i izvučem se iz pidžame i ustvari započnem dan ko odrasla osoba. Sve u svemu, zadovoljna sam psihičkim rezultatima prošlog tjedna. Fizički rezultati budu valjda uslijedili ovaj tjedan. Ne znam, ali tješim se da je uskoro petak pa budemo vidli.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije