Fitness Studio FitLife: Abs&Legs Tabata

Ovoga tjedna vam donosim jednu Tabatu koja će vam ukrasti malo slobodnog vremena, ali i donijeti puno više zadovoljstva. Pripremila sam za vas vježbe kojima ćete ciljano gađati mišiće donjeg dijela tijela, točnije zdjelicu i noge i mišiće prednje strane trupa, odnosno trbušne mišiće. U treningu sam koristila vanjsko opterećenje, a to je mala lopta s pijeskom koja teži 2kg. Umjesto medicinke u treningu vam kao vanjsko opterećenje također može poslužiti boca puna s vodom ili pijeskom.

Tabata protokol – 20:10 s, ukupno 8 vježbi, jedna Tabata traje 4 minute. Predlažem da napravite ukupno 5 cijelih Tabata. Imamo 4 vježbe koje ponavljate u dva kruga što ukupno čini jednu Tabatu.

Vaša trenerica Ivana

Ruski twist izvodite u sjedećem položaju s nogama od poda. Naizmjenice se krećete i rotirate trup u jednu i drugu stranu.


Goblet squat radite tako da laktovima ulazite u unutarnji dio natkoljenica te se izdahom podignete u uspravni položaj s rukama u uzručenju.


Naizmjenice lopticu selite s unutarnje strane prema vanjskoj strani bedara dok ste u sjedećem položaju s nogama od poda.


Naizmjenični iskorak s dodavanjem lopte oko bedara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije