Lumini predstavlja najnovije jesenske modne trendove

• Posjetite modne revije jesenskih kolekcija za djecu i odrasle, u subotu, 19. rujna

• Uživajte u najnovijim modnim kolekcijama iz trgovina, dok najsretnije posjetitelje nagrađuju dm, Farmacia, Labor, Galeb, Ghetaldus i Lumini

Lumini, najveći shopping centar sjeverozapadne Hrvatske, i ove godine omogućuje svim ljubiteljima modnih trendova da među prvima otkriju što se nosi u nadolazećoj jesenskoj sezoni. To će imati priliku saznati u subotu 19. rujna na modnim revijama za djecu i odrasle koje Lumini već tradicionalno organizira za svoje posjetitelje.

Za predstojeće hladnije dane novu kolekciju predstavit će trgovine New Yorker, Deichmann, C&A, Galileo, Benetton, Europa 92, Labor, SportVision, Lotto, Top Shop, Tom Tailor, s.Oliver, Shoe Box, Ghetaldus, Planet obuća, adidas, Upim, Posteljina.hr, Galeb, Sandra i Toni, Diadema, Dominik zlatarnica i srebrnarnica, Next i Accessori Donna koje se nalaze u sklopu Lumini centra. Farmacia, dm, Ghetaldus, Labor, Galeb i Lumini pripremili su i vrijedne nagrade za najsretnije posjetitelje.

Modna pista otvorit će se u 11 sati kada započinje dječja modna revija. Mali modeli UPS Feela, već profesionalnim modnim koracima predstavit će dječje kolekcije. Glavni show počinje u 18 sati kada će posjetitelji vidjeti trendove za jesen/zimu 2015./2016. u svečanim, casual, večernjim, sportskim te spavaćim izdanjima. Za izbor modela brine stilist Predrag Brkljač.

Osim mode, neće nedostajati ni dobre zabave, jer juniorke ‘Feel It’ i dječaci ‘Born To Feel spremni su za prvi nastup ove sezone. Za glazbeni dio brine duo iz benda Mel & The Mindmills, varaždinskoj publici dobro poznati Melanija Gradečak i Jura Geci koji sviraju stari rock u fuziji s eksperimentalnim tehnikama.

Ne propustite još jedan u nizu modnih spektakala u Lumini centru i osvježite ormar najnovijim jesensko-zimskim kolekcijama s potpisom vodećih svjetskih i domaćih brendova.

Najnovije