Lumini zna što je IN ovog proljeća

>> Lumini zna što je IN ovog proljeća

• Modnim revijama za djecu i odrasle Lumini i ove godine dokazao kako ide u korak sa “svježim” proljetnim trendovima

• Mnogobrojni ljubitelji mode uživali u najnovijim proljetnim kolekcijama trgovina iz Lumini centra

Lumini centar u subotu je održao tradicionalno predstavljanje najnovijih proljetnih trendova za male i velike modne znalce. Modne revije za djecu i odrasle privukle su veliki broj posjetitelja koji su među prvima uživali u proljetnim odjevnim kombinacijama trgovina s.Oliver, Next, New Yorker, Shoe box, dm, SportVision, Europa 92, Benetton, Dominik srebrnarnica, Sandra i Toni, Galeb, Accessori Donna, Adidas, Diadema i Planet obuća.

Mnogobrojni gledatelji modnih revija uvjerili su se da i ovog proljeća trgovine Lumini centra imaju za svakoga najnoviji look sezone. Osim najnovijih modnih trendova trgovina Lumini centra, posebno su se nagradili oni koji su u potpunosti spremni za proljetnu sezonu.

Tako su svoj ormar osvježili najsretniji posjetitelji revije, dobri znalci prvih vjesnika proljeća koji su osvojili outfite iz trgovina s.Oliver, Benetton, Shoe Box, Galeb i Dominik srebrnarnica.

Nije izostao niti dobar provod uz upečatljive nastupe Univerzalnog plesnog studia Feel na dječjoj reviji, te Plesnog studia Lena u poslijepodnevnom dijelu programa koji su dočarali ambijent svjetskih modnih manifestacija.

Jedino preostaje zakoračiti u proljeće u najnovijem outfitu jednog od vodećih svjetskih i domaćih brendova iz Lumini centra.

Najnovije