Pročitajte što su vam zvijezde namijenile ovaj tjedan

Što Vam zvijezde kažu za ovaj tjedan? Bilo da se radi o ljubavnoj sreći ili problemima, traženju posla ili karijeri, ili pak ono najvažnije, o Vašem zdravlju, provjerite s nama svaki ponedjeljak kad Vam donosimo tjedni horoskop u suradnji s portalom eHoroskop.net. Svaki dan s desne strane rubrike Životni stil, možete provjeriti Vaš dnevni horoskop.

TJEDNI HOROSKOP 16.3.-22.3.2015.

OVAN

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no bit će i rasprava.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.
KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.
KARIJERA: Riješite se svojih velikih dvojbi koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan uteg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rješenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Činit će vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.
KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Vjerojatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

LAV

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz suradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu. Radite što više.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte žuriti.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Vaši osobni odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas umjetnički sadržaji.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

VAGA

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povrijedi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.
KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovan odmor.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom , ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti učinkovitiji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite. Vi to možete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Analizirajte svoje sposobnosti.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

JARAC

LJUBAV: Vaša energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s vćeim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.
KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u suradnji i prihvaćanju ponekog kompromisa. Ne tjerajte po svom jer glavnuj riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Eliminirajte frustracije kroz gimnastiku.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosit će vam neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god da se nađete, širit ćete optimizam.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikamo. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono št je dobro u vašem privantom životu. Naći ćete nešto.
KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za velikm planiranjem.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Škorpion, Jarac, Vodenjak

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

17.3. Kurt Russell, glumac
19.3. Ivan Ljubičić, tenisač
20.3. Holly Hunter, glumica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije