Tamara Franjević uz InStyle, Upim i ShoeBox u jesenskom makeoveru

>> Tamara Franjević uz frizerski salon InSatyle, Upim, ShoBox u jesenskom makeoveru

U Jesenskom makeoveru portala eMedjimurje koji provodimo u suradnji s pet čakovečkih frizerskih salona te brendove Upim i Shoebox iz varaždinskog Lumini centra, ovaj tjedan na red nam je za makeover došla 26-godišnja Tamara Franjević, nakon već obavljenih makeovera Đurđe Sović i Lane Gugić.

– Rodom sam iz Siska, u Varaždin me doveo studentski put koji sam koračala na Fakultetu organizacije i informatike i tako sam tu ostala već 8 godina. Trenutno živim u Varaždinskim Toplicama s dečkom. Prijavila sam se u jesenski makeover na nagovor svojih najdražih “virtualnih” prijateljica – rekla nam je prilikom upoznavanja vrlo simpatična Tamara.

U samo nekoliko sati uz pomoć frizera, vizažista i nove odjeće i obuće njena prirodna ljepota je zabljesnula!



Korak po korak do novog izgleda:

Prvi korak novog izgleda bila je nova frizura na koju smo zajedno s Tamarom otišli u Frizerski salon InStyle u Čakovec gdje se tim od četiri frizerke posvetio njenoj novoj frizuri.

Tamarina kosa je prije makeovera bila jako duga, prirodno tamnosmeđa, kovrčave strukture, ošišana ravnom linijom te je često nosi svezanu u rep.

Iz Frizerskog salona InStyle opisali su nam cijeli postupak promjene frizure:

S obzirom na to da je Tamara alergična na boje za kosu, odlučili smo se za ombre pramenove par tonova svjetlije od njezine kose.

Kosu smo ošišali slojevito te time dobili na punoći. Da bi kosu dodatno hidratizirali, stavili smo tretman Keune satin oil te ju time dodatno zagladili i vratili joj sjaj.

Frizuru smo završili feniranjem na četku te dobili prekrasne valove na slojevito ošišanoj i lagano iznijansiranoj kosi. Frizuru su radile Suzana Domjanić, Monika Oto, Marijana Purić, Marija Topalović.

Nakon frizure slijedilo je šminkanje, a Tamara je bila oduševljena make-upom, koji joj je napravila Suzana Domjanić koja nam je opisala cijeli make-up.


– Željeli smo u prvi plan staviti prekrasan, zavodljiv pogled te smo osjenčali oči i lagano ih obrubili malo tamnijom bojom. Ružičastim rumenilom smo postigli efekt zdrave kože, a prirodno lijepe usne naglasili neutralnim ružem. Konačan make-up, bio je svjež, prozračan i postojan.

Nakon nove frizure i šminke krenuli smo do Lumini centra u potragu za novom odjećom u Upimu i obuću u ShoeBoxu.

Pri odabiru odjeće i obuće pomogla nam je i vlasnica frizerskog salona InStyle Suzana Domjanić. U Upimu su nas dočekale vedre i dobro raspoložene prodavačice koje su nam na samom početku već predložile nekoliko modnih kombinacija iz bogatog izbora Upimove odjeće.

Tamara je sitnije građe te smo nakon nekoliko modnih kombinacija odabrali idealnu modnu kombinaciju za našu simpatičnu kandidatkinju traperice, majicu, vestu i šal!

Većina žena ne može zamisliti ormar bez dobrih traperica, a taj bezvremenski komad odjeće možete nositi od jutra do zore. Niskim djevojkama sitnije građe najbolje stoje uske traperice niskog struka te smo i takve tamnije traperice odabrali u Upimu za našu Tamaru.

Za dodatno isticanje vitke građe nakon kratkog odabira odabrali smo tirkizno zelenu kraću vestu na kopčanje. Vesta je dobar je saveznik i u prelaznim razdobljima godišnjih doba, a Tamara nam je i sama rekla da ih rado svakodnevno nosi u svim modnim kombinacijama.



Tirkizno zelena vesta naglasila je Tamarinu ljepotu te se nadopunila s tamnoplavom majicom kratkih rukava i tamni trapericama iz Upima. Modni dodatak za jesen je svakako šal, no u ovoj modnoj kombinaciji odlučili smo se za šal kao remen. Prekrasna šarena marama poslužila nam je kao remen i podigla modnu kombinaciju te dodatno naglasila Tamarin svjež izgled.

Nakon nove odjeće krenuli smo u ShoeBox po novu obuću za našu damu! Tamara je isprobala uz pomoć srdačne prodavačice nekoliko cipela, no na kraju se odlučila za idealne jesenske poluvisoke čizme debelih potplata.

ShoeBox-ove smeđe čizme od prave brušene kože su svakako trendy model obuće ove jeseni te će ih naša kandidatkinja moći nosit svim ostalim prilikama. Sjajne dame zaslužuju i sjajne cipele, a naša dama Tamara u ovim će čizmama i bezbrižno dočekati hladne zimske dane.

Novim modnom kombinacijom odjeće i obuće te preobrazbom frizure i šminke svakako smo osvježili i dodatno naglasili ljepotu šarmantne Tamare. Koja je na kraju dana bila zadovoljna transformacijom, što se vidjelo i po njezinom smiješku.

– Meni vam je sve ovo doživljaj! Provela sam predivno vrijeme s divnim i strpljivim ljudima koji su mi puno pomogli u odabiru i nije mi žao što sam se prijavila – kazala nam je Tamara

Pogedajte u video kako smo proveli dan sa Tamarom:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije