Bezbolna depilacija kod kuće

Ah te dlačice… Bilo bi dobro kada se njima ne bi trebalo opterećivati u tolikoj mjeri kao što je to bilo dosada. Ali zbog mjerila koje je društvo postavilo još prije više godina, uklanjanje dlačica će i dalje biti jedna od popularnijih tema.

Unatoč tome što neki smatraju kako o ovom pitanju ne bi trebalo toliko razmišljati, ipak je više žena koje ne žele imati dlačice na svojim nogama i području bikini zone, a pogotovo kada dođe vrijeme visokih ljetnih temperatura.

Postoje razne metode uklanjanja dlačica, a na vama je da se odlučite za tip depilacije. Problem je što su metode uz pomoć kojih nestaju dlačice uglavnom bolne i neugodne, zbog čega se mnogi okreći manje bolnoj i bržoj varijanti, a to je brijanje uz pomoć britvica.

Iako je spomenuta medoda skoro pa bezbolna, osim ako se ne porežete, nikako se može gledati kao dugoročno rješenje. Nažalost nakon brijanja dlačice postaju oštrije i rastu brže. To vam sigurno neće odgovarati dok ste na ljetovanju.

Kako bi na neko vrijeme zaboravili na dlačice i kako se ne bi opterećivali s boli tijekom procesa, bilo bi najbolje da se okrenete šećernoj pasti. Nju možete napraviti sami kod kuće, a sve što vam je od sastojaka potrebno su voda, sok od limuna i bijeli šećer.

Izvor: Savjetnica.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije