EpilaDerm sistem profesionalne depilacije u Centru S-life

Ljeto je uvelike došlo u naše krajeve želite se brzo i efikasno riješiti neželjenih dlačica, po povoljnoj cijeni?

Tim Centra zdravlja i ljepote S-life-a je za vas pripremio profesionalnu depilaciju  Epiladerm® šećernom pastom. Nevjerojatni osjećaj glatke kože bez dlačica… koji traje u vremenu!

Jedinstveni i originalni EpilaDerm® – sistem dansko-njemačke tvrtke Danlab SkinArchitects, ltd. za dugotrajno smanjenje rasta dlačica udružuje profesionalnu depilaciju Epiladerm® šećernom pastom s djelovanjem proteolitičkih enzima najnovije tehnološke generacije za dugotrajno smanjenje rasta dlaka.

Stručna depilacija šećernom pastom je pogodna za sve tipove kože, sva stanja dlake, svih dijelova lica i tijela te pri svakoj temperaturi tijela ili sobe! Nježno uklanjanje i smanjenje rasta dlačica depilacijom šećernom pastom nakon toga se stavljaju enzimi.

Stručna depilacija s EpilaDerm® šećernom pastom se izvodi u smjeru prirodnog rasta dlake specijalnom tehnikom prstiju  (Expert-Fingertip-Technique) zbog čega se koristi šećerna pasta vrlo mekane i tečne konzistencije s vrlo niskim unuatarnjim viskozitetom.Sukladno EpilaDerm® filozofiji to osigurava da šećerna pasta sama od sebe – bez ikakvog pritiska – potone duboko u otvor folikula dlake zbog čega uspijeva obuhvatiti dlaku relativno duboko u folikulu.

EpilaDerm® profesionalni sistem za uklanjanje i dugotrajno smanjenje rasta dlaka!

EpilaDerm® sistem za profesionalno uklanjanje dlačica je potpuno prirodan, a može se primjeniti kod svih tipova i boja kože, na svim djelovima lica i tjela, uključujući intimne djelove, kod muškaraca i žena.
 

Odaberite tretman depilacije u Centru S life, pogledajte cjenik!

Od nas ćete zasigurno otići puni dobrih vibracija!

Mi znamo da su trenuci opuštanja i brige o sebi one male stvari koje nam život čine ljepšim. Vi naši zadovoljni klijenti svjedočite o tome. Upravo iz tog razloga pozivamo Vas da nas posjetite.

Pogledajte usluge koje nudimo, pronađite nešto za sebe, a zatim se iz virtualnog svijeta uputite u naš zemaljski wellness kutak!

Mi Vas čekamo jer smo tu zbog Vas i onih malih stvari. Nazovite nas ili posjetite, uljepšajte se i promijenite svoj dan na bolje…
 

Kalmana Mesarića 1, Čakovec

Telefon: 099/222 1000

centar.slife@gmail.com

www.centar-slife.com

Facebook

Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak: 9:00-20:00

subota: 8:00 do 13:00

ili prema dogovoru

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije