Vijesti / Životni stil
Životni stil
VIDEO Kućna tabata
Fitness Studio FitLife

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Kućna tabata

Prije početka ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i na kraju istezanje.

Pripremila sam kratki i brzi kardio set, uz pomoću kojeg ćete potaknuti kalorijsku potrošnju i poraditi na topljenju potkožnog masnog tkiva. Uz izbalansiranu prehranu vaše će tijelo izgledati bolje no ikada, stoga uz treniranje počnite razmišljati i o izbalansiranoj prehrani. Iako, zdrava prehrana nužno ne znači da ćete smršaviti jer vi se možete hraniti zdravo, a dobivati na masi. Sve ovisi o vašim apetitima i željama. 

Prije početka ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i na kraju istezanje. 

Trening je prilagođen i kreiran za vježbača početnika, a aktivira cijelo tijelo uz pomoć jednostavnih vježbi koje su svima dobro poznate. Uz povećan unos proteina i izbalansirane obroke koji uključuju zdrave masti i ugljikohidrate, vaše će tijelo izgledati fantastično. Sve još stignete, ali samo ako ćete biti dovoljno uporni i marljivi.

U mjesec dana možete postići vrhunske rezultate, a ono što je presudno u cijeloj priči ste vi sami. Stoga ne čekajte, ako još niste krenuli, i odradite ovau kućnu tabatu.

Kako bi se ovaj trening dogodio potrebno vam je vaše tijelo, boca s vodom i malo slobodnog prostora. Neposredno prije ovog glavnog djela treninga napravite zagrijavanje i razgibavanje i na kraju hlađenje i istezanje jer u suprotnom može doći do ozljeda lokomotornog sustava, a to nikako ne želite.

Svaka ozljeda će vas udaljiti od cilja, što nije nikako dobro, a pogotovo ne za jednog prosječnog rekreativca kojem je trening nešto što je zdravo i potrebno kako bi bili što zdraviji, mobilniji i stabilniji. Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate. 

TABATA - napraviti ukupno 3 tabate

Trajanje 4 minute 

  • 20 sekundi rad
  • 10 sekundi odmor
  • 8 vježbi

1. Čučanj skok

2. Penjač

3. Iskorak skok

4. Sunožni skok u uporu

5. Čučanj skok

6. Penjač

7. Iskorak skok

8. Sunožni skok u uporu

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!