trening s ivanom posavec

VIDEO Kako ustrajati, ne odustati te biti redovit na treningu?

Redovitost = rezultat, a on se postiže ustrajnim i upornim redovitim dolascima

Bez obzira na to jesmo li danas odlično ili nam se baš ne ide, trening je nešto što moramo obaviti, a pogotovo ako smo odlučili napraviti pozitivne promjene. Kada prođe izvjesno vrijeme i treniranje postane dio vaše rutine bez koje ne možete, nećete se više morati boriti s nedostatkom motivacije.

Evo nekoliko savjeta kako krenuti i biti redovit

Vi u treneru morate naći osobu koja vam je uzor i koju poštujete, ako vam ne sjedne na prvu, potražite drugog jer vrlo vjerojatno nećete dugo moći izdržati kod osobe koja vam se ne sviđa. Trening je ozbiljna stvar i nikako vam ne preporučujem samostalno vježbanje, osobito kada ste na samom početku gdje je budno oko trenera najvažnije. Vi ne znate napraviti posturalnu statičku i dinamičku analizu tijela, a vaš trener će to prvo napraviti i to tako bezazleno da vi nećete niti primijetiti. Trener će na samom početku dobiti sve informacije koje su važne za nastavak vaše vježbačke karijere, što će vama značiti sigurnost i povjerenje, a to je najvažniji osjećaj kojeg vi kao rekreativac morate osjetiti na početku jer, ako vi svojem treneru ne vjerujete ne možete ni očekivati dugotrajnu vježbačku karijeru. Kako na samom početku ne bi brzo odustali važno je da vam je na treningu lijepo, koliko god bilo teško tijekom samog treniranja, ono što će vas vratiti natrag na sljedeći trening je ugoda, zadovoljstvo i ponos samim sobom kao i lijep osjećaj nakon treninga. Prvih nekoliko mjeseci je najteže izdržati s obzirom na to da još nema navike, a koja će se u nekoliko mjeseci stvoriti i vi nećete moći izdržati tjedan dana bez treninga što će kod vas izazvati ponos i samopoštovanje.

Koliko god nekada bilo teško ne plašite se nastaviti i pojačati tempo, ponavljanja ili težinu jer vaš napredak ovisi o tome, a ako nema napretka nema ni vas u teretani ili fitnes centru. Svima dođe dan kada je teretana zadnji izbor na listi, ali budite ustrajni i uporni i ne odustajte.

Donosim vam trening za cijelo tijelo, girjom. Intenzivan i odličan kardio trening koji potiče fat burn efekt, pa ga pokušajte odraditi u tri serije.

RDL unilteralni x10 na svaku stranu

Zamah girjom x30

Izdržaj u uporu na laktovima x60 sekundi

Jednoručno veslanje u pretklonu trupa x10 na svaku stranu

Bočni izdržaj u uporu na laktu x60 sekundi na svaku stranu

Marinci x30

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije