MEĐIMURKE U POZNATOM SHOWU

TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ! Upoznajte Međimurke Marinu i Karmen: Bore se za titulu najboljeg kuhara amatera!

Marina Novak je medicinska sestra iz M. Središća, a Karmen Čehok CNC operaterka iz Novakovca. One su glasne, komunikativne, vesele i zabavne prijateljice koje najviše vole kuhati tradicionalna jela

Nova sezona donijela je i neka nova pravila u show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, tako je stručni žiri, sastavljen od Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, na audicijama na neviđeno odlučio tko je zaslužio prolaz dalje. Nakon toga na mentorskoj selekciji vođe ženskog i muškog tima odabrali su svaki po pet parova s kojima nastavljaju natjecanje.

Ženski tim čija je mentorica Željka Klemenčić čine Franka Štengl i Dina Khaled Barghathi, Štefica Hanžek i Katica Jug, Ana Kamber i Katarina Bukač, Jovanka Ivanka Peranić i Marijana Ljevar te Međimurke Marina Novak i Karmen Čehok.

Marina i Karmen su glasne, komunikativne, vesele i zabavne prijateljice koje najviše vole kuhati tradicionalna jela i u tome su jako dobre. U show ih je prijavila Marina, koja je Karmen nagovorila da dođe s njom u emisiju, a u kuhinji se odlično slažu kao tim.

Marina Novak (30) je medicinska sestra koja dolazi iz Murskog Središća. Kada ima vremena, u slobodno vrijeme voli istraživati nove recepte, pogotovo pripremati i isprobavati zdrave recepte, a bavi se i vježbanjem.

Karmen Čehok (31) je CNC operater, a dolazi iz Novakovca. S obzirom na to da je trenutno nezaposlena, bavi se izradom pozivnica i zahvalnica za vjenčanja. Obožava kuhati, a počela je još kao dijete s 12 godina. Trenutno najviše voli jesti i pripremati mediteransku kuhinju, no voli i tradicionalne međimurske recepte.

Djevojke su već na audicijama dobile pohvale i tri prolaza od žirija, a kako dolaze iz Međimurja, Ivan Pažanin je tada u šali rekao kako nije siguran hoće li ih uspjeti sve razumjeti tijekom emisije.

Muškom timu je mentor Ivan Pažanin, a čine ga Alen Živadinović i Dino MiškovićBruno Polak i Robert PolakIvan Živković i Ivan Klaić, Marko Lasić i Renato Đosić, Tomislav Jurić i Tomislav Kosar.

Kroz sedmu sezonu showa pokušat će se odgovoriti na pitanje tko bolje kuha – žene ili muškarci, a koji tim će imati uspješniji start, pogledajte već večeras u 21:15 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije