BOŽIĆNI DOMJENAK

VIDEO I FOTO Djelatnici OŠ Pribislavec zaključili školsku godinu uz osvojeni božićni domjenak restorana Fortuna

Nagrada je realizirana ovog petka u OŠ Pribislavec uz opuštenu atmosferu i druženje posljednjeg dana nastave u ovoj godini

Restoran Fortuna iz Male Subotice svakog prosinca organizira božićne i završne proslave, a ovog su Božića odlučili počastiti svojim božićnim domjenkom jednu tvrtku, udrugu ili školu, a to su učinili uz našu malu pomoć putem nagradne igre na našoj Facebook stranici.

Najsretnije društvo bilo je iz Osnovne škole Pribislavec, čiji su nastavnici osvojili božićni domjenak za sebe i svoje kolege.

Nagrada je realizirana ovog petka u OŠ Pribislavec, kamo je ekipa iz Fortune donijela catering ponudu i tako im uljepšali posljednji dan nastave u ovoj kalendarskoj godini. 

Obitelj Domjanić restoran Fortuna otvorila je prije sedamnaest godina sa željom da maloj sredini ponudi kvalitetnu hranu, a upravo takav jedan božićni domjenak dočekao je danas djelatnike OŠ Pribislavec u njihovim prostorijama.

Uz bogat švedski stol te prigodna pića, druženje je proteklo u opuštenom tonu, a bila je to i prilika da se učitelji odmore od školskih aktivnosti te bolje upoznaju, a na kraju druženja uputili su i veliku zahvalu Restoranu Fortuna i eMedjimurju na osvojenoj nagradi te svima čestitali nadolazeći Božić, što su i zabilježili kratkim video uratkom koji su nam poslali.

Najnovije