nove ideje iz svijeta vjenčanja

Hotel Panorama u Prelogu organizira drugi po redu Sajam vjenčanja

Moderni trendovi u svijetu vjenčanja bit će izloženi 14. listopada koji će okupiti i ove godine veliki broj izlagača

Sezona vjenčanja još traje, a pripreme za iduću godinu već su u tijeku. Kako bi dali odgovore na mnoge upite i nedoumice budućim mladencima u ozbiljnom, ali veselom poslu organizacije vjenčanja, Hotel Panorama u Prelogu organizira drugi po redu Sajam vjenčanja. Vrata sajma su otvorena od 14 do 19h, a ulaz je besplatan.

Moderni trendovi u svijetu vjenčanja bit će izloženi 14. listopada koji će okupiti i ove godine veliki broj izlagača. 

– Glavni cilj Sajma je prikazati nove trendove i ideje iz svijeta vjenčanja kako bi budućim mladencima olakšali pripremu za vjenčanje, a izlagačima osigurali mogućnost za što bolje poslovanje i pozicionirane na tržištu. Mnogobrojni izlagači su to prepoznali, a vjerujemo da će ovo događanje zainteresirati jednako velik broj publike, poručuje u ime organizatora Dragica Domjanić, direktorica Hotela Panorama.

Dakle, na jednom mjestu okupit će se svi sudionici koji su vam potrebni prilikom organizacije najljepšeg dana u životu, od zlatara, frizera, cvjećara do glazbenih sastava, iznajmljivača vjenčanica, rasvjete i fotografa.
Dionici drugog Sajma vjenčanja u Prelogu su MT Studio ljepote, Flora Dizajn, FS Stil, Beauty Studio Daemy, Band Kraljevi, Atomi band, Foto studio Novak, Bazinga rasvjeta, Aneri Design, Stil uljepšavanje, Zlatarna A&L, Pozivnice Savio Style, Vinarija Cmrečnjak, My Joy Studio, Gallotti Čakovec, Salon vjenčanica Lidija, Kolači Šercer, Fotokreacija, Meta band, Cocktails by sha(n)keri, Hortikultura i floristika Veronika, Foto DaVu, 2 Team Weddings, Filip Hozjak, Tina Sabol, Foto Studio Cerovec, Vesna Sposa vjenčanice, Stella fotograf, TS Taubeki, Hotel Panorama Prelog, Foto Studio Obscura, Foto Studio Reflexion, Cvjećara Vesna, Fotokolor Vidović i Aquarium band.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije