VALENTINOVO: VELIKI SHOPPING VODIČ za kupovinu parfema!

Dolazi nam najljepši dan u godini za zaljubljene – Valentinovo! Iako mislim da ljubav prema voljenoj osobi treba pokazivati tijekom cijele godine, ipak priznajte da na taj dan očekujete pažljivo odabran poklon.

Parfem kao poklon za Valentinovo je SAVRŠENI POKLON! Ali samo ako znate što kupujete. Bitno je da dobro poznajete osobu za koju birate parfem odnosno da barem otprilike znate što osoba voli, a što ne voli.

Kako bih vas poštedio muke oko odabira savršenog poklona za Valentinovo, u nastavku vam donosim kratak i pregledan shopping vodi
za kupovinu parfema, te savjete za odabir JUST WOW mirisa. P.S. Dogovorio sam veliki popust za vas!

Postupak narudžbe (vrijedi samo za čitatelje kolumne DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA, a narudžbe se primaju do 13. veljače do 12 sati):

Kliknite na www.croatianperfumehouse.eu.hr i odaberite bilo koji od JUST WOW parfema.
Svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i naziv parfema kojeg želite naručiti pošaljite na mail tomislav@cph.eu.hr ili pozivom ili SMS-om na direktni broj 095 586 8001. Cijene za sve čitatelje iznose samo 99,00 kn po parfemu.

U pravilu postoji 5 najčešće zastupljenih mirisnih skupina, a to su: cvjetna, citrusna, aromatična, orijentalna i drvenasta skupina. Ova podjela može se primjeniti i za ženske i za muške mirise.

Cvjetni mirisi – ovo je ujedno i najzastupljenija skupina koja ima dosta podskupina. Međutim, da bi pojednostavili odabir, zapitajte se koje cvijeće najviše voli vaš partner. U ženskim parfemima su često zastupljeni sastojci poput ruže, jasmina, kafanfila, ljubičice, lotusa, ljiljana i orhideje. Dok su u muškim parfemima neizostavni sastojci poput lavande, cvijeta naranče, bršljana, metvice i sl.

Prijedlog za savršen ženski cvjetni miris BODY FLOWER – parfem 30 ml

Prijedlog za savršen muški cvjetni miris – Mr. SUIT – parfem 30 ml

Citrusni mirisi – ova mirisna skupina pripada jednoj od najstarijih. Kao najčešći sastojci i u ženskim i u muškim mirisima mogu se pronaći limun, bergamot, naranča, grejp i mandarina.

Prijedlog za savršen ženski citrusni miris – sCent – parfem 30 ml

Prijedlog za savršen muški citrusni miris – No. 1 – parfem 30 ml

Aromatični mirisi – Premda su muški mirisi najčešće ti koji su sačinjeni od aromatičnih nota, možemo ih pronaći i u ženskim mirisima. Ova mirisna skupina sadrži sastojke koji su vrlo intenzivni tipa kima, ružmarina, lavande, mošusa, papra i tamjana.

Prijedlog za savršen ženski aromatični miris – BEAUTY IN A BOTTLE – parfem 30 ml

Prijedlog za savršen muški aromatični miris – FRESH DAY – parfem 30 ml

Orijentalni mirisi – ova mirisna skupina zaslužuje svoje posebno mjesto, jer je vrlo tražena upravo zbog svoje topline i senzualnosti. U ženskim parfemima vrlo često se nalaze kombinacije cvijeća sa vanilijom, bademom i kavom, te čokoladne i puderaste note, dok u muškim mirisima možemo pronaći sastojke poput mahune tonke, razne drvene note, te začine.

Prijedlog za savršen ženski orijentalni miris – HEAT – parfem 30 ml

Prijedlog za savršen muški orijentalni miris – BLACK – parfem 30 ml

Drvenasti mirisi – sastojci ove skupine vrlo često se nalaze u baznim notama, a prate ih citrusne ili svježe cvjetne note. Pronalazimo ih i u ženskim i u muškim mirisima, a samo neki od njih su sandalovina, cedar, vetiver, jantar, čempres, mahovina i sl.

Prijedlog za savršen ženski drvenasti miris – LA FEMME – parfem 30 ml

Prijedlog za savršen muški drvenasti miris – SEXY ME – parfem 30 ml

Siguran sam da ste pronašli savšen parfem za svoju bolju polovicu, te da sam vam barem malo olakšao odabir najboljeg poklona za Valentinovo.

Pišite mi na tomislav@cph.eu.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije