TOMISLAV VRBANEC mirisnim kompozicijama oduševio naše djelatnike

Najveći kršćanski blagdan vrijeme je pružanja ljubavi, obiteljskog druženja, ali i darivanja. Uz uskršnjeg zeca koji nosi pisanice, najčešće se na popisu darova nađu šunka i jaja.

Tomislav Vrbanec, glavni parfumer u Hrvatskoj Parfemskoj Kući, umjesto pisanica i šunke odlučio se za poklone koji odskaču od običaja. Tako je cijeloj redakciji eMedjimurja i Varazdinski.hr poklonio poseban i originalan dar.

Izradio je jedinstvene parfeme za svaku osobu, ovisno o tome kakve mirise najviše vole i koriste. Parfemi sadrže najkvalitetnije parfemske esencije.

– Vjerujemo kako nije bilo lako spojiti različite sastojke poput ljubičice, šafrana, lokvanja s trskom, jasmina, sandalovine, livadnih trava i drugih sastojaka, kako bi se dobio što sličniji parfem onomu kojeg koristimo, ali krajnji rezultat mirisne kompozicije oduševio je sve u redakciji, rekli su djelatnici.

Danas svi uživaju u mirisnim poklonima koje su dobili od Tomislava Vrbanca čiji su parfemi odlično prihvaćeni u Hrvatskoj, jer na tržištu jednostavno nedostaje onih pravih, mirisnih i prirodnih parfema.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije