FITNESS Studio FitLife: Bodyweight trening za zdjelicu i noge

Vlastitim tijelom kao glavnim otporom možete odraditi fantastičan trening za cijelo tijelo. Često su ovakve vrste treninga nezanimljive i podcijenjene,a da osobe nisu ni svjesne koliko su im potrebne.

U svakodnevnom životu funkcioniramo ovim našim tijelom, bez bučica i girji s toga je potrebno povremeno raditi trening samo vlastitim tijelom kako bi nam obrasci kretanja i svakodnevni život bio sve bolji, a ne gori jer svjesni smo toga da kako starimo tako nam se funkcionalne i motoričke sposobnosti iz dana u dan pogoršavaju ako ne radimo na njihovom poboljšanju.

Ovo je naizgled lagani trening, ali ako se izvodi tehnički točno i po protokolu osjetit ćete svaki mišić koji ste radili. Trening je dizajniran tako da ga izvoditi mogu vježbaći slabijeg do srednjeg intenziteta. Aktivirat ćete sve mišiće donjeg dijela tijela, zdjelice i nogu. Kod zdjelice znamo da imamo mišiće gluteuse etc. i još mišiće prednje i stražnje strane nogu.

Prije glavnog dijela treninga nemojte zaboraviti na zagrijavanje cijelog donjeg dijela tijela kao i istezanje i hlađenje na kraju treninga kako bi se tijelo smirilo i vratilo u normalno stanje kao što je bilo i prije početka. Budite uporni i marljivi jer godina je tek počela, a rezultati su sve bliži, ako ste krenuli danas onda ste jedan dan bliže od jučer.

Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije