PRIČAONICA na temu ‘Kako smo rođeni’ – 11. listopada u Varaždinu

U Varaždinu će se održati nanovo pričaonica na temu ‘Kako smo rođeni’ 11. listopada. Pričaonica će se održati u Poliklinici Adarta u ulici Krešimira Filića 8 u Varaždinu, od 17:30 do 19:30 sati.

‘Drage naše,

Pričaonica ide dalje, u novi ciklus! Na prethodnim Pričaonicama nam je bilo izuzetno lijepo, pozitivno i raspričano…opet nam je nedostajalo vremena, i zato smo odlučile da Pričaonica ide dalje, nadamo se redovito! Dođite, podijelita sa nama Vaša iskustva poroda, podijelite sa nama Vaše sretne, vesele, tužne ili bolne trenutke s poroda, tu smo za Vas! Dođite, na druženje “za žene”, jedna s drugom, jedna za drugu!

Pozivamo sve majke, trudnice ili one koje tek planiraju postati majke, da saslušamo jedna drugu, ohrabrimo i osnažimo! Posebno pozivamo sve naše drage ex trudnice, koje su polazile naš Tečaj za trudnice, da se okupimo ponovno na ovom druženju kao jedan završetak tog ciklusa druženja (koje će se naravno nastaviti u svakodnevnom životu)!’- kazala je jedna od organizatorica pričaonice Doula Antonela Brajković Cesar.

Molimo Vas da prijavite svoj dolazak radi ograničenog broja mjesta na sljedeće kontakt email antonelacesar@gmail.com ili na Facebook stranicu Doula Antonela .

Preporučena donacija za ovaj događaj je 50kn (prema vlastitim mogućnostima). Voditeljice edukacijskog tima pričaonice Antonela Brajković Cesar, Erika Spirić, Petra Rok, Sanja Hajdin i Maja Sabolić pripremaju akciju za Varaždinsko rodilište te će sve donacije za ovaj događaj biti usmjerene u lijepu gestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije