FITNESS Studio FitLife: Gym trening za cijelo tijelo #2

Ovo je drugi po redu ‘…trening za cijelo tijelo…’, koji će se ove jeseni i zime nastavljati sve većim intenzitetom i brojem vježbi. Kompleksnije izvedbe i složeniji treninzi će doći korak po korak. Krenuli smo prošlog tjedna, a ovaj samo nastavljamo priču.

Ukupno osam vježbi čine šezdeset minuta treninga. Na samom početku napravite zagrijavanje svih zglobova s težinom vlastitog tijela pa kad završite zagrijavanje koje traje oko deset minuta nastavite s glavnim djelom sata, a to je ovaj trening sa sedam vježbi uz vanjsko opterećenje kao što su bučice, guma, lopta i girje.

Nakon što završite s glavnim djelom treninga, usporite ritam hodajući i duboko dišući nekoliko minuta, popijte vode i krenite u istezanje i hlađenje te vraćanje tijela u početnu temperaturu kako bi se smanjila mogućnost od ozljede, kako bi mišići mogli rasti i napredovati.

Svih ovih sedam vježbi izvodite jednu za drugom sa što kraćim pauzama, a izvođenje po vježbi bi trebalo trajati od trideset do šezdeset sekundi. Između setova odmor, a ukupno napravite tri, pet ili sedam krugova ili setova.

Sretno!

1. Nabačaj loptom, medicinkom itd.
2. Rameni potisak girjama ili bučicama
3. Letenje bučicama
4. Row bučicama u položaju upora
5. Skakavac
6. Marinci bučicama ž
7. Sunožno povlačenje lopte na prsa u položaju upora s nogama na lopti
8. Veslanje gumom rade žene, a zgibove muškarci

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije