Frizerski salon Viva nagrađuje: U Prag putuje Elena Opačak iz Male Subotice

Frizerski salon Viva iz Čakovca, Trg Republike 6, tradicionalno za korisnike njihovih usluga na kraju svake kalendarske godine priređuje nagradnu igru s glavnom nagradom – četverodnevnim putovanjem u Prag za dvije osobe.

Salon Viva inače već dvanaest godina u centru Čakovca nudi profesionalnu uslugu šišanja uz najbolje frizere u gradu s individualnim pristupom svakom pojedinom klijentu.

Tako su Vivini korisnici usluga koji su po izdanom računu popunili kupon sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, datum i godina rođenja, broj računa kao obvezne podatke, te ovisno o volji sudionika i broj telefona) i taj kupon ubacili u posebnu kutiju koja se nalazila u salonu s oznakom ‘Nagradna igra: S VIVOM U PRAG ‘, postali mogući dobitnici četverodnevnog putovanja u Prag.

Izvlačenje sretnih dobitnika, uz izravno javljanje u programu Radio Čakovca održano je u subotu, 31. prosinca, u 14.30 sati.

Ove godine dobitnice su Ljubica Jezernik iz Križovca,koja je osvojila jedno besplatno šišanje kao treću nagradu, te Ljiljana Petković iz Vratišinca koja je osvojila drugu nagradu – pranje i oblikovanje kose.

Najviše sreće imala je Elena Opačak iz Male Subotice, koja zahvaljujući svojoj vjernosti frizerskom salonu Viva i sretnoj ruci male Nede odlazi na nezaboravno putovanje u Prag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije