Movember je započeo, podržite i vi akciju o zdravlju prostate

Dragi muškarci! Puštanje brade, brkova u novembru ili studenome ima dublje značenje od samo pukog ukrasa za lice. Kako bi podigli svijest o zdravlju muškaraca stavljajući naglasak na rak prostate i druge maligne bolesti koje pogađaju jači spol.

Podržite akciju i uključite se tako da pustite bradu ili brkove barem taj jedan mjesec u godini. Sama ideja za početak akcije movembar rodila se u Australiji 2003 godine kada je skupina prijatelja u znak podrške jednom od njih, pustila brkove i putem društvenih mreža proširila se po cijelome svijetu.

Tijekom puštanja Vaše brade ili brka svakako možemo pomoći linearnim brijanjem ili samim stiliziranjem.

Mr.sc. spec. urolog, onkolog Antoni Plešnar koji pomaže i podržava akciju i sam je član Međimurske županjiske lige protiv raka, poziva na redovite preglede prostate. U razgovoru s njim saznajemo da podržava akciju puštanja brade ili brkova ali svoj stil kao takav ipak ne bi mjenjao.

A vi djevojke, žene, majke podržite svoje muškarce u odluci promjene imiđa i još važnije, uputite ih na pregled još danas.

S punim povjerenjem možete nam se obratiti za novi izgled brkova ili brada. Beauty Centar Ljupka nalazi se u A. Starčevića 18, Čakovec broj tel: 040 390-139.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije