Kiwi go crazy organizira radionicu za izradu pilinga, maske i kreme za lice

Želite li naučiti kako izraditi vlastiti piling, masku i kremu prilagođenu tipu kože i potrebama Vaše kože? Dosta Vam je skupocjenih krema koje ne djeluju? Želite isprobati pravu prirodnu kozmetiku? Najbolja i najhranjivija krema sa vrhunskim i certificiranim sastojcima ne mora biti urnebesno skupa niti markirana,Vi ju možete smućkati za tren oka u Vašoj kuhinji i zadiviti svoju kožu.

Dođite na radionicu izrade pilinga, maske i kreme za lice koja se sastoji od upoznavanje sa aromaterapijom, razlika između komercijalno dostupne i prirodne kozmetike, sastojci za izradu pilinga, maska i krema, recepture, kombinacije i prilagođavanje individualne kreme, te svaki polaznik dobiva skriptu. Drugi dio se sastoji od mućkanja, svaki polaznik će prema tipu svoje kože i svojim potrebama izraditi piling, masku i kremu (50g) te sve izrađene preparate nosi sa sobom.

Radionica će se održati 13. listopada 2016. godine u 18:00 sati na adresi Ivana Mažuranića 2, Čakovec.

Piling

Piling za lice/tijelo bi trebalo raditi jednom tjedno kako bi kožu očistili od gornjeg sloja mrtvih stanica i tako ubrzali proces regeneracije. Piling pomaže kod ujednačavanja tena,vraća koži sjaj. Redovitim pilingom možemo preventivno djelovati na pojavu mrlja i starenja kože. Kao i sve što stavljamo na svoju kožu piling bi trebao biti prilagođen upravo našem tipu kože. Na radionici naučite što sve možete iskoristi za piling, kako ga spremiti i kako ga čuvati. Te koje su kombinacije za koji tip kože. Za izradu pilinga koristimo hladno tiještena ulja,maslace, šećer/sol/griz/palentu/cvjetove/listove, biljni glicerol, eterična ulja i još poneke dodatke.

Maska

Maka za lice služi kako bi dodatno nahranila našu kožu lica, pružila joj hidrataciju i malo zategnula kožu ili pak očistila nečisto lice, umirila upaljenu kožu. A i to je onih 15-20 minuta koje možete odvojiti samo za sebe i uživati. S obzirom da maske možemo izraditi od gotovo svega što nam je dostupno nema potrebe kupovati komercijalne maske. Neki od sastojaka koje ćemo mi koristiti su razne vrste glina, biljni prahovi, brašna, sirovi kakao, latice ruže, prah naranče, hidrolati i hladno tiještena ulja.

Krema

Prava prirodna krema je napravljena isključivo od hladno tiještenih nerafiniranih certificiranih ulja, prirodnih hidrolata bez dodataka alkohola i konzervansa, certificiranih i kemotipiziranih eteričnih ulja, prirodnih emulgatora dobivenih od masline, pšenice, kokosa te biljnih dodataka. Takva krema čini prava čuda i ne izaziva ovisnost, već dubinski regenerira i hrani našu kožu te joj daje upravo ono što je potrebno. Preuzmite zdravlje u svoje ruke. Izradite svoje kreme od najkvalitetnijih sastojaka i uživajte u mućkanju.

Obavezna je najava dolaska i rezervacija mjesta, a to možete učiniti na facebook stranici Kiwi go crazy, e-mail adresi: kiwikozmetika@gmail.com ili na broj telefona: 099/6394411.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije