Fitness Studio FitLife: Zbogom, potkožno masno tkivo!

Tražite trening za skidanje potkožnog masnog tkiva? Ovo je upravo jedan od tih fantastičnih #hardwork treninga kojeg sigurno nećete riješiti s lakoćom, ali će vam pomoći u postizanju krajnjeg cilja.

Cilj nije daleko, svakim danom on može biti sve bliži, samo morate početi! Nemojte biti jedan od onih koji stalno gunđaju kako bi se trebali pokrenuti,budite onaj koji čini nešto konkretno po tom pitanju.

Svaki trud se isplati, zar ne? Isto je i s treningom, ako činiš nešto dobro to će ti se duplo dobrog vratiti, pa sad, iako je vruće i sparno, iako je ljeto i zapravo “nitko” ne vježba, iako je ljepše spavati u hladovini, odite i odradite taj trening.

Trening radite barem tri puta tjedno, prvi dan radite tri serije, drugi odmarate, treći imate upalu, ali idemo dalje pa radite pet serija i opet malo odmora koji traje jedan dan, a na kraju radite sedam serija i čekate sljedeću srijedu kada vam donosim nešto novo.

Neće vam biti bajno, ali će vam sigurno biti sjajno, no, tek nakon treninga! 🙂

Rad/odmor 30:10s početnici ili 45:15s napredni, ukupno sve ponovi od 3-7 serija. Prije početka glavnog dijela treninga nemojte zaboraviti na zagrijavanje, a na kraju statičko istezanje.

Sretno!

Vježbe redom:

1. Penjač

2. V-up
3. Skakavac
4. V-up
5. Unilateralni skakavac

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije