Fitness Studio FitLife:Jedan kratki, brzi i učinkovit trening za cijelo tijelo

Ovoga tjedna imamo samo 3 vježbe s kojima ćemo aktivirati cijelo tijelo. Vježbanje u udobnosti vlastitog doma po ovakvim vrućinama i nije najbolje rješenje, ali ako naiđete na duboku hladovinu, svakako vam ga preporučujem odraditi. No tada nikako nemojte zaboraviti ponijeti sa sobom i najfinije piće, vodu.

Intervali rada i odmora su 60:15 sekundi x7 serija. Prije glavnog dijela treninga (to su ove 3 vježbe) nemojte zaboraviti na zagrijavanje, a na kraju statičko istezanje.

U kratkom videu sam vam demonstrirala vježbu čučanj+rolanje te tu svakako pripazite da tijekom podizanja u uspravni/stojeći položaj širina stopala bude u širini ramena, nikako uža ili šira, te još, da vam koljena također tijekom dizanja zadrže položaj širine ramena/stopala.

U drugoj vježbi imamo kombinaciju tri izvrsne vježbe, a to su sklek+piramida+plank jack, dok vas u zadnjoj čeka jedna unilateralna vježba pa ju je potrebno odraditi zasebno na jednu stranu pa tek onda na drugu. U toj zadnjoj vježbi izvodite bočno podizanje nogu s kojom ćete aktivirati mišiće trbuha.

Želim vam ugodan i sportski dan, uz pokoju kap znoja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije