Foto tutorial: Bojanje kose u tehnici sombre u blond pepeljasto bež tonu

Nakon dugogodišnjeg nekog vlastitog domaćeg bojanja kose i eksperimentiranja sa svakojakim bojama klijentica se odlučila na promjenu boje. Poštivajući njezine želje da ostane blond i da ne kratimo dužinu kose. Situacija s puno prijelaza bojanja kose, te bojanje donjeg dijela kose u tamniju nijansu (koje ja ne bojam više cca 10 godina) je rezultat samostalne domaće izrade.

Predložila sam klijentici SOMBRE bojanje ali kombinaciju da ona ipak ostane blond.

Prije početka rada napravila sam analizu kose i sistem bojanja.

Prije svega bilo je potrebno posvijetliti tamniju boju sa zatiljnog dijela kose! S obzirom na izrast koji smo kasnije obojili u pepeljasto ( korijen). Kad smo nanijeli boju na zatiljni dio kose, napravili smo odmah i pramenove na prednjem dijelu kose. Nakon određene minutaže, za razvijanje boje, isprali smo kosu.

Potom smo nanijeli pepeljasto blond boju na korijen tako da smo sjenčali kosu,nakon toga na dužinu smo stavili kombinaciju pepeljaste, bež i prirodne blond boje koju smo također nanosili tehnikom sjenčanja kose.

Mogućnosti su velike za rad, kombinacije boja a koje također ovise o željama klijenata i stanju kose. Svakako jedan individualan pristup prema svako klijentu. Za kraj smo isfrizirali klijenticu i napravili joj također in conicalne kovrče

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije