FOTO Lumini lice: U finalu Nikolina Leljak, Ana Šegović i Anja Sili Stipan

>> Finale natječaja “Postani Lumini lice” @ Lumini centar (Subota, 5.3.2016)

U Lumini centru danas, 5. ožujka, održan je casting – veliko finale natječaja ‘Postani Lumini lice’. U proteklih 14 dana na Facebooku izazvao je golem interes djevojaka iz regije, ali i iz cijele Hrvatske – prijavilo se gotovo 150 djevojaka.

Natječaj je pokrenuo Lumini centar uz medijsko partnerstvo magazina Story, te sudjelovanje Viktora Drage, poznatog modnog producenta, u cilju pronalaska lica koje će predstavljati Lumini do kraja godine.

Deset finalistica prikupilo je najviše glasova na Facebooku, dok je ostale na casting pozvao žiri. Varaždinsko finale privuklo je i poznati dizajnerski dvojac Twins, koji su događaj iskoristili kako bi potražili modele za svoje kolekcije.

Na finalnom castingu je žiri, u čijem su sastavu, uz Viktora Dragu, bili modna urednica časopisa Story Petra Grgičević te Lumini centar manager Nikola Grđan, imao je (pre)težak zadatak izabrati Lumini lice između čak 50 prelijepih djevojaka.

Tri djevojke, Nikolina Leljak (22) iz Krapine, Anja Sili Stipan (20) te Ana Šegović (20) iz Varaždina ušle su stoga u uži izbor te će sve tri sudjelovati na modnom snimanju sutrada, u nedjelju 6. ožujka.

Najfotogeničniju djevojku i svoje zaštitno lice Lumini centar će proglasiti nakon snimanja.

Podsjećamo, djevojci kojoj pripadne titula Lumini lice 2016. otvaraju se vrata u modni svijet – osvaja snimanje modnog editoriala za Story i Lumini magazin, a imat će priliku kročiti i pistom Cro A Portera. Povrh toga, Lumini centar nagrađuje ju shopping bonom u vrijednosti od 2.000 kuna.

Današnjem castingu prisustvovale su i djevojke koje su prikupile najviše glasova posjetitelja na Facebooku. To su Patricija Šešet i Katarina Stojak, koje Lumini nagrađuje poklon bonovima u iznosu od 500 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije