VIDEO Andreja preporuča: Neka vam slome srce, to je dobro za mršavljenje!

Svaki tjedan pobjedica jedna. Mala, ali dovoljna da te malo gurne da nastaviš. Još uvijek nisam savladala zgibove (to je ono kad se dižeš na šipku i plačeš u sebi), ali mi zato raznorazna dizanja idu skroz okej.

Prošli tjedan opet su bili ispiti pa sam bila mrvicu uskraćena za treningić ili dva, ali opet sam se trudila biti u CrossFit Varaždin svaki dan. Bilo je teško, ali kao tak mora biti. Jednom na početku treninga kad sam digla šipku po ne znam koji put sam se suptilno malo požalila kak me boli dlan jer je šipka hrapava.

Dinka mi se samo nasmijala i rekla da je to skroz normalno da dobijem žuljeve i da sam tek onda pravi krosfiter. Mislila sam da se šali. Skužila sam da se ne šali kad se dogodila ona scena prije koji tjedan kad sam skoro pala u nesvijest nakon kaj sam vidla krv, a prošli tjedan sam to potvrdila.

Moj prvi žulj

U petak sam trening završila s maličkim bejbi žuljem. O da! Pravim prafcatim. Mislim, više vam to nebrem dokazati jer se ne vidi, ali sam pokazala svima živima koji su se našli u mojoj blizini od petka navečer pa do nedelje navečer.

Marko veli da žuljevi nisu kul jer je to ozlijeda koja te spriječava u daljnjem treningu kaj je apsolutna istina, ali svejedno, imala sam mali bejbi žulj. Skoro mi dojde da mu i ime dam. No ne budem, bez brige.

Zakaj sam dobila mali bejbi žulj? Zato jer sam uspjela mrtvim dizanjem (to se čak tak stvarno zove, nisam ja izmišljala ime. Zakaj se tak zove? Fakat ne znam. Nije preteško tak da ne bi rekla da zato jer umreš kad tak dižeš. Morala sam, znam da je loša fora) dići 60 kila! Stvarno jesam! I to tri put!

Marko veli da mogu i više. Razbacival se s nekim velikim brojkama, nisam sigurna dal mu vjerujem, ali je super za čuti. Realno, ako Marko tak veli, onda je valjda tak, ne? Osobni uspjeh broj jedan – riješeno!

Insanity da nebude dosadno

Odlučila sam svojem CrossFitu dodati malu ekstenziju. Ne znam koliko bude uspješno ili učinkovito (s moje strane naravno), ali odlučila sam konačno isprobati i taj Insanity. Ali ne onaj doma u sobi ispred laptopa od kojeg odustanem nakon 20 minut jer se zapušem kao… Nemam dobru usporedbu tome kak se zapušem, nego onak, baš pravi vođeni Insanity, dva put tjedno.

To je bila moja prva oklada. Nebi vjerovali kak dobro ‘Kladim se da nebreš’ metoda funkcionira. Jako dobro.

Krosfitaši cijelog svijeta ujedinite se!

Nego da se mi vratimo na CrossFit. Marko je samo ukratko najavil počekat nekakvog zanimljivog razdoblja kad više on ne piše treninge nego svaki petak (ako sam dobro skužila) trening piše neki trener od negdje iz svijeta.

I onda svi krosfitaši svijeta rade isti trening. Kaj to nije super? Meni to zvuči super. Veselim se da isprobam i tak nekaj. OK, završavam s tekstom jer je već vrijeme za novi trening i malo umiranja, ali onog pozitivnog.

Za kraj, imam super frendače koji me se sjete kad vide ovakve stvari. Video traje 7 minuta i izuzetno učinkovito opisuje najbolji način gubitka kilograma. Ne budem savjetovala da probate, jer ne budem, ali da znam da funkcionira, znam. Možda vas vaša Melissa čeka baš na CrossFitu. Nemojte piti sokove. Bezveze su. Voda je zakon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije