Lino Lada Quattro

NOVI OKUS SLADOLEDA Stigao nam je i Lino Lada Quattro s okusima ovog prefinog namaza

– Većini nam je poznat sladoled Lino Lada Duo na štapiću koji je Ledo predstavio u listopadu prošle godine
– Vrlo brzo nakon toga ovaj sladoled je proglašen najboljim na svijetu prema International Ice Cream Consortiumu
– Sada je okus prefine Lino Lade predstavljem u obiteljskom pakiranju Ledo Quatrro sladoleda

Mnogi od nas su bili oduševljeni kad smo, krajem prošle godine, otkrili da je namaz Lino Lada Duo pretvoren u sladoled na štapiću. Obložen mekanom čokoladom koja se topi u ustima i istog je okusa kao i tamni odnosno čokoladni namaz Lino Lade. Ispod njega se krije također mekani preljev od bijele čokolade (identičan bijelom dijelu Lino Lade) dok je u sredini klasična kombinacija sladoleda od čokolade i vanilije. Teško smo mu mogli odoljeti, a i struka ga je prepoznala pa je tako proglašen najboljim na svijetu, pišu 24sata.

Ove dane koje provodimo u kućama uljepšala je vijest da je u dućane stigao novi sladoled i to obiteljsko pakiranje poznatije i kao Ledo Quattro sladoled – Lino Lada. Kao što mu i sam naziv govori, ovaj sladoled je napravljen od četiri dijela – Lino Lada duo, Lino lada nugat, Lino lada kokos. Svaki dio je preliven čokoladom ili mlijekom te posut lješnjacima.

Cijena ovog sladoleda je 42,99 kuna što je nešto skuplje od klasičnih pakiranja, no ovi okusi vrijede svake kune. U sladoledu su ukomponirani omiljeni namazi koji zajedno mogu stvoriti samo čaroliju u ustima. Iskoristi priliku kada odeš u trgovinu i počasti se ovim novim okusom, uvjereni smo kako će te oduševiti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije