SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ ZAGREBA

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA Pokazanim znanjem i vještinama pri samom vrhu na državnom natjecanju Worldskills

Protekla tri dana učenice Ekonomske i trgovačke škole Čakovec natjecale su se na najvećem natjecanju na ovim prostorima, Worldskills Croatia 2023 i postigle odlične rezultate.

Ravnateljica Bosiljka Kukolić Vinković s uspješnim učenicama i mentoricama

SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ ZAGREBA!

Sara Baksa u izazovnoj disciplini Poslovanje recepcije hotela izborila je drugo mjesto. Sarina mentorica, profesorica Zita Lajtman iznimno je ponosna na Sarin uspjeh. Bravo!

Lara Mavrin našla se na visokom drugom mjestu u disciplini Turistička destinacija. Njezina mentorica, profesorica Anja Čvrk Jakopić vrlo je zadovoljna znanjem i vještinama svoje učenice koja je na ovom natjecanju zaista zasjala. Čestitamo!

Marija Purić i Enion Habjan natjecale su se u jakoj konkurenciji u disciplini Poduzetništvo i osvojile četvrto mjesto. Bravo za djevojke!

Njihove mentorice Sara Novak Dobošić i Nina Smiljanić zadovoljne su, sretne i ponosne na svoje učenice.

Paula Klobučarić u disciplini Prodajne vještine osvojila je peto mjesto.

Profesorica Sanja Koraj, Paulina mentorica, vrlo je zadovoljna njezinim postignutim rezultatom. Bravo za Paulu.

Bravo za djevojke i njihove mentorice! Puno truda, odricanja, učenja i malo sreće bilo je potrebno za ovakav uspjeh. Čestitamo!

Ekonomsku i trgovačku škola Čakovec na WCS smotri predstavljala je vježbenička tvrtka Soapex d.o.o. Vrijedne učenice Elena Dodlek, Ana Vojković i Lana Filipović posjetiteljima su predstavljale svoju tvrtku koja se bavi prodajom zero waste tekućih sapuna. Djevojke su se sjajno pripremile zahvaljujući njihovoj mentorici, profesorici Eleni David koja se pobrinula da sve bude realizirano na najbolji mogući način i na najvišoj razini. Sjajno su predstavile svoju vježbeničku tvrtku i školu i osvojile prvo mjesto! Bravo za cure i njihovu mentoricu! 

>> WORLDSKILLS NATJECANJE 2023 Ponos ETŠ-a!

Škola je i ove godine bila domaćin na dvije discipline, Poduzetništvo i Prodajne vještine, a pune ruke posla imali su članovi organizacijskog povjerenstva koje na čelu s ravnateljicom Bosiljkom Kukolić Vinković čine profesorice Nina Carević Novak, Nina Smiljanić i Helena Jošt te profesori Denis Jalušić, Nikola Munđar, Goran Okun i Nebojša Buvač. Posjetitelji natjecanja tako su tri dana uživali u kutku “isprobaj vještinu” u svakoj disciplini i dobro se zabavili za što su se pobrinuli ovi vrijedni ljudi. Bravo za ETŠ!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije