PODUZETNIŠTVO I PRODAJNE VJEŠTINE

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA Na Worldskills natjecanju u svim ulogama na najvišem nivou

Na Zagrebačkom velesajmu i ove godine počinje državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2023. koje je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Najveće je to natjecanje na ovim prostorima.

Ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić s ekipom ETŠ-a

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec domaćin je u dvije discipline: Poduzetništvo i Prodajne vještine. Učenici osnovnih škola i posjetitelji imat će prilike isprobati svaku vještinu, a za to su se potrudili članovi organizacijskih timova koji čine ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić, profesorice Nina Carević Novak, Nina Smiljanić i Helena Jošt i profesori Goran Okun, Denis Jalušić, Nebojša Buvač i Nikola Munđar.

Već je poznato da iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec dolaze sjajni učenici pokazati svoje vještine, a tako je i ove godine i to čak u četiri discipline.

Mentorica Zita Lajtman s učenicom Sarom Baksa

POSLOVANJE RECEPCIJE HOTELA

Sara Baksa, učenica 4. razreda, usmjerenja Hotelijersko turistički tehničar, natjecat će se u disciplini Poslovanje recepcije hotela. Za natjecanje je učenicu pripremila mentorica, profesorica savjetnica Zita Lajtman.

Mentorica Anja Čvrk Jakopić s učenicom Larom Mavrin 

TURISTIČKA DESTINACIJA

Lara Mavrin, učenica 4. razreda, usmjerenja Hotelijersko turistički tehničar, svoja znanja i vještine pokazat će u disciplini Turistička destinacija. Njezina mentorica je profesorica Anja Čvrk Jakopić koja će joj biti velika podrška.

Mentorica Sanja Koraj s učenicom Paulom Klobučarić

PRODAJNE VJEŠTINE

Paula Klobučarić, učenica 3. razreda, usmjerenja Prodavač natjecat će se u disciplini Prodajne vještine. Za natjecanje je učenicu pripremila njezina mentorica, profesorica Sanja Koraj.

Mentorice Sara Novak Dobošić i Nina Smiljanić s učenicama Marijom Purić i Enion Habjan

PODUZETNIŠTVO

Marija Purić i Enion Habjan učenice su 4. razreda, usmjerenja Ekonomist, a natjecat će se u disciplini Poduzetništvo. Za natjecanje su ih pripremile profesorice Sara Novak Dobošić i Nina Smiljanić koje su na njih iznimno ponosne.

Mentorica Elena David i učenice vježbeničke tvrtke Soapex Elena Dodlek, Ana Vojković i Lana Filipović

Na WSC smotri Vježbeničkih tvrtki (VT) Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec i svoju vježbeničku tvrtku Soapex d.o.o. predstavljaju učenice Elena Dodlek, Ana Vojković i Lana Filipović i njihova mentorica Elena David. Vježbenička tvrtka Soapex d.o.o. bavi se prodajom zero waste tekućih sapuna.

Organizacijsko povjerenstvo na disciplini Poduzetništvo

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec se sjajno pripremila. Od organizacije dviju disciplina, preko natjecatelja koji će pokušati ubrati medalje pa sve do vježbeničke tvrtke Soapex sa svojim odličnim proizvodima. Sretno!

Organizacijsko povjerenstvo na disciplini Prodajne vještine

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije